JEV-JIC
Actualitat Qui som? Galeria de Fotos Material Gràfic Equip directiu Enllaços Contacta'ns
JEV-JIC
 
6 d'octubre
Concert: "La Precarietat ens mata"
Rubí

7 d'octubre
Xerrada: "La Precarietat ens mata"
Bcn-Sant Andreu

9 d'octubre
Laia Ortiz a Btv
Btv

9 d'octubre
Roda de premsa
Barberà del Vallès

9 d'octubre
Roda de premsa
Tortosa

10 d'octubre
Cap a la dreta No!
UB


¿Estàs a favor del dret a vot de les persones immigrades?

SI

NO

NS/NC

unit
unit

unit
05-10-2006
JOVES D'ESQUERRA VERDA PORTA ELS MALLORQUINS "ANTÒNIA FONT" A LA SALA MUNDO CANÍBAL DE CERDANYOLA EL DIA 13 D’OCTUBRE
La coordinadora nacional de Joves d’Esquerra Verda i número 6 a les llistes al Parlament, Laia Ortiz, acompanyada per la candidata jove del Vallès Occidental, Patrícia Jiménez, va presentar el principal acte de precampanya: un concert dels mallorquins Antònia Font que s’emmarca en la campanya “Que no ens trinxin el territori”.

Antònia Font presentaran el seu darrer disc Batiscafo Katiuscas que els ha situat en primera línia del rock independent en català. Los Señores de Peláez, “the next big thing” del pop a tot l’Estat escalfaran els motors a Antònia Font que tocaran al Mundo Caníbal a les 22.00 hores.

Durant la presentació del concert, la número sis per Barcelona, Laia Ortiz, ha explicat les dues campanyes que JEV està duent a terme per tot el territori. Per una banda, Ortiz ha fet referència a la campanya de precarietat laboral “per una feina i un habitatge dignes”, molt relacionada amb l’eix central de la campanya de joves, l’emancipació juvenil, i també un dels eixos prioritaris de la campanya d’ICV-EUiA.

Per altra banda., va presentar la campanya “Que no ens trinxin el territori”, que pretén donar a conèixer les prioritats per una modernització del país de manera sostenible, diferent a la que plantegen la resta de partits polítics. L’acte central d’aquesta campanya serà el concert d’Antònia Font i Los Señores de Peláez a Cerdanyola “una ciutat que representa la mobilitat sostenible que ICV predica”.

Per la seva banda, la candidata jove pel Vallès Occidental, Patrícia Jiménez, va voler destacar la paritat de les llistes de la coalició i la forta presència de gent jove a les llistes.

Tornar


JEV-JIC