Freedom Finance - Préstecs hipotecaris...
Per a qualsevol necessitat de finançament: compra de vivenda, reunificació ...

Nova Hipoteca Taronja 0,33 ING Direct...
Euribor + 0.33. I, com sempre...Sense comissions de cap tipus....

Per què votar CiU?

03 Oct, 2006

PER NO FER EL RIDÍCUL AMB ELS RECURSOS AL CONSTITUCIONAL

General — Enviat per pepmartorell @ 19:58
Ara resulta que el Tribunal Constitucional ha admès a tràmit el recurs que el govern de l’Estat (PSOE) havia presentat sobre un munt d’articles de la Llei de l'Audiovisual. També el PP va presentar un recurs d’inconstitucionalitat a la mateixa llei.

Un cop més, doncs, PP=PSOE. El ridícul arriba perquè aquesta llei va ser aprovada al Parlament amb els vots a favor de... el PSC-PSOE!!!!

I què han fet els socialistes catalans davant d’això? Indignar-se profundament i denunciar el centralisme del Govern de l’Estat? No pas: han fet una nota escrita on han explicat que això “no impedeix que es mantinguin les negociacions entre govern i Estat per ajustar la llei catalana a la normativa legislativa”.

Segurament mai el govern de l’Estat, mani el PP o el PSOE, deixarà de posar traves al desenvolupament polític i nacional del nostre país. Com a mínim, però, amb un Govern nacionalista tindríem algú que parlaria clar i fort, i no es limitaria a fer breus notes de resposta a una nova envestida.

El Punt ho explica molt bé: “El TC admet a tràmit un recurs del govern estatal i suspèn la llei audiovisual” i “CiU i ERC responsabilitzen Montilla, que evita respondre”.


Comentaris

  1. ja es veu que aquesta gent no defensarà mai res. Per ells allò important és la Moncloa, la resta son provincies.

    Enviat per TT — 03 Oct 2006, 20:25

  2. Realment fa riure, no se com poden tenir tant de morro!!!!!!!!!!!!

    Enviat per gemma_sit — 03 Oct 2006, 22:34


Afegeix comentari






Powered by pLog