Tecnologia informàtica d'ocasió - C...
Entra a la teva web d'anuncis classificats i troba el que estàs cercant a la tev...

Respuestaempresarios.com...
Informàtica, serveis i telecomunicacions per al teu lloc de treball....

Per què votar CiU?

12 Oct, 2006

La polèmica del PP i el PSC-PSOE a Martorell: “No sigueu com ells”

General — Enviat per pepmartorell @ 11:45

L’altre dia, en un acte molt interessant al Museu d’Història de Catalunya, en Francesc-Marc Álvaro citava una frase d’un llibre d’Albert Camus (crec recordar): “no sigueu com ells”, tot referint-se a algunes coses que un futur govern de CiU hauria de canviar respecte el tripartit.

M’ha vingut la frase a la memòria veient tot el desgavell generat per l’acte de l’altre dia a Martorell, on militants del PSC-PSOE i del PP es van acabar esbatussant. És irònic que sigui el mateix dia en què Josep Piqué diu a Vilaweb que “cal recuperar el prestigi de la política”. Fer-ho a cops de garrot no sembla la millor manera.


Tota la premsa catalana i espanyola hi ha sucat pa de mala manera, cadascú des de la seva trinxera ideològica i fins arribar a l’absurd: el diari “El País” titulava ahir en portada que “Independentistas radicales intentaron reventar ayer un mitin del PP en Martorell”, després ja considerava la participació de militants socialistes i avui segurament es deu estar dedicant a destacar la participació d’un membre de la direcció del PP en les batusses, com es pot veure des de la web de Telecinco.

El festival té una altra derivada, no menor: l’espanyolització de la campanya que implica tot plegat (en Rajoy ja hi ha dit la seva, és clar), i la facilitat com se li fa el joc al PP i se’ls converteix en màrtirs, tot i que tampoc és menyspreable com de malament han quedat la gent del PSC-PSOE.


Comentaris


Afegeix comentari






Powered by pLog