Logo de La Coctelera
Consigue un iPod Nano y 5 euros · ¡Crea tu blog gratis!
Login
Cerrar

Vida i reflexions d'un arqueòleg glamurós

Es molt dificil dur la torxa de la veritat entre una multitud sense cremar la barba a algú

« CRÒNICA DES DE SITGES (II): "Edmond" i "La Caja Kovak" | Inicio | CRÒNICA DES DE SITGES (III): "The Fountain" »

10 Octubre 2006

Bono vs Gallardón?

. . . . .

Tot sembla indicar que les properes eleccions municipals a la capital del Estat seran un duel entre l'actual alcalde Gallardón (PP) i l'ex-ministre socialista José Bono, la qual cosa significa que els ciutadans madrilenys haurán de triar entre un progre de dretes o un conservador d'esquerres. Quin embolic no?

Una cosa semblant passarà a les pròximes eleccions generals angleses on el candidat del Partit Conservador, David Trimble, es jove, fan dels Smiths, partidari de lluitar contra la pobresa i favorable al estat del benestar, s'enfrontarà al seu adversari laborista, un iaio que ha estat un veritable impulsor de polítiques neoliberals des del ministeri d'Economia.

Davant d'una cas així que han de fer els electors? Triar el candidat a l'atzar, o bé per aspectes tan absolutament insubstancials com l'aspecte físic, la vida personal, o les decalracions més o menys afortunades en un moment donat com ja passa a les eleccions nord-americanes?

Jo personalment votaria a IU esperant que els seus vots fossin necessaris per un formar govern que obligués a Bono a tirar cap a l'esquerra, i crec que la confusió ideològica en que se sumirà la campnya afavorirán a aquesta coalició.

També espero que la homòfoba Ana Botella, l'alcaldesa a la ombra, sigui derrotada precisament per la llista electoral socialista que durà a Pedro Zerolo, el que jo desitjava que fos candidat, un activista gai amb molt futur polític per endevant.

Tags:

servido por Roger 4 comentarios

4 comentarios · Escribe aquí tu comentario

Jeje, cagondena. I quin problema hi havia amb na Trinidad Jimenez?

lo dijo txomin · 10 Octubre 2006 | 10:39 PM

Bàsicament que estava aburrida de perdre sempre i que tenia ganes de dedicar-se a quelcom de major rellevància dins la política que ser eternament cap de la oposició municipal madrilenya.

lo dijo Roger · 10 Octubre 2006 | 10:48 PM

Si se produce tal confrontación, ya que Bono ha dicho que no cuenten con él, pero con estos no se sabe hasta el final, te juro que no sabría cual es peor.

Desde luego no sería mala cosa que el PSOE, tuviera que gobernar con el apoyo de IU, en Barcelona no ha ido tan mal, tener un pepito grillo que te mantenga despierto en lo social.

Saludos

lo dijo imagina · 11 Octubre 2006 | 06:38 PM

.

No tenía ni idea de que fueses arqueólogo, con lo interesante que me parece esa profesión.

Gracias por pasarte por mi blog.

Un beso.

lo dijo Capitán Harlock · 12 Octubre 2006 | 01:23 AM





« CRÒNICA DES DE SITGES (II): "Edmond" i "La Caja Kovak" | Inicio | CRÒNICA DES DE SITGES (III): "The Fountain" »


Sobre mí

Soc un noi de 24 anys, català, arqueóleg, antifeixista, gai, glamurós, alternatiu, intel·ligent i culte. En aquest blog podreu llegir i comentar amb respecte les meves paranoies personals. Qualsevol comentari amenaçant o ofensiu serà inmediatament esborrat. (Traductor català/castellano para quien no entienda la lengua de Ramón Llull) Free Counter
Online Degree (Des del 5/12/05) . .

Buscar

-->

La Coctelera