Logo de La Coctelera
Consigue un iPod Nano y 5 euros · ¡Crea tu blog gratis!
Login
Cerrar

Vida i reflexions d'un arqueòleg glamurós

Es molt dificil dur la torxa de la veritat entre una multitud sense cremar la barba a algú

« CRÒNICA DES DE SITGES (III): "The Fountain" | Inicio | Films Gais (I): Beautiful Thing, CRAZY, Party Monster. »

13 Octubre 2006

UN ALTRE GOVERN D'ESQUERRES ÉS POSSIBLE

No soc neutral, ni mai he pretés ser-ho i ja anuncio, per qué a ningú li quedi cap dubte, que de cara a les eleccions catalanes del proper dia 1 de Novembre penso demanar el vot per la coalició ICV-EUiA i molt especialment en contra de CIUPP.

La ultradreta catalana ja ha posat les cartes sobre la taula: Arturo Más, aquesta pija engominada de Pedralbes que en la seva vida mai ha arribat a cap lloc de treball sense que fos per recomanació familiar, ha engegat una nefasta campanya publicitària basada en regalar 1 miló de DVDs el proper diumenge amb els diaris.

El contingut? Ja us el podeu imaginar:Els mateixos arguments que la COPE per atacar al únic govern d'esquerres que ha tingut Catalunya des de la República. Com si de Pedro J. i Losantos es tractessin, ens van recordant Perpinyà, el Carmel...

Això si, no diuen res de les declaracions racistes de Duran Lleida, les seves propostes econòmiques per què els rics que parlin idiomes no paguin impostos, la sacrosanta aliança amb els succesius governs d'Aznar, el 3%, el Pla Hidrològic, els acords de CIU amb la màfia russa...

Ni tampoc de tots els innoumerables acerts del tripartit: Retorn dels papers de Salamanca, 3.000 nous professors més cada any, plans de xoc a la educació i a la sanitat, desplegament dels mossos, rehabilitació de barris degradats, llei de costes per evitar l'especulació inmobiliaria, llei de la Memòria històrica, duplicació de la inversió en Cultura, nou Estatut d'Autonomia amb un capítol de Drtes i Deures exemplar, aturada del PHN...

Encara queda molt per avançar per aconseguir una societat socialment justa, no deixem que al Novembre el ja tradicional abstencionisme de l'esquerra en les eleccions catalanes deixi de nou el nostre autogovern en mans d'aquesta rèmora xenòfoba i neolliberal anomenada CIU.

PD: El DVD ha costat DOS MILIONS D'EUROS, segons afirma el confidencial Busot.

Tags:

servido por Roger 6 comentarios

6 comentarios · Escribe aquí tu comentario

Estic totalment d'acord amb tu en tot. També trobo vergonyós que CIU anuncii que declararà davant d'un notari que no pactarà amb el PP desprès de les eleccions. Perquè necessita un notari? Potser pensa que no en els creiem i que, com ja han fet altres vegades, després de prometre davant de tot l'electorat que no pactarà amb el PP ho faci?

lo dijo anou · 13 Octubre 2006 | 07:02 PM

3000 profesores, que no han evitado que siga aumentado el fracaso escolar en cataluña y que aun este por encima dela media.

los planes de choque que dices uff que efectivos..

la ley para evitar la expeculacion joder ha sido la ostia ahora barcelona es mas kara que madrid ha sido uff que efectiva dios mio por hablar del foro de la especulacion.

duplicacion en cultura.. AHHH te refieres a cuando inviertes en escritores que son amigos...que corrupcion.

El nuevo estatuto... mm.. ese al que se opuso parte del tripartido? y que ahora tiene recursos en el constitucional..

rehabilitación de barrios degradados<--- asi se llama ahora lo del carmel?

yo no soy neutral... soy realista...

lo dijo adfaklj · 13 Octubre 2006 | 10:39 PM

Roger repeteixes massa els arguments en contra de CIU, i no són molt profunds. En Mas potser no ha treballat mai, però diria que en Maragall tp.

És natural que els líders polítics catalans formin part de la burgesia barcelonina en un sistema capitalista basat en l'estat-nació com el nostre.

No crec que el fet de no haver treballat mai converteixi a una persona en un mal gestor. I la polèmica sobre els idiomes no deixa de ser una anécdota en el marc de les promeses electorals.

A mi el que m'ha sorprés d'aquest video és l'atac a ERC centrat en Carod Rovira, potser el volen descavalcar com a líder i deixar pas a en Puigcercós.

Doncs aixó, que el tripartit no ha sigut tp el Bloc d'esquerres del 36 home.

pto nanu

lo dijo Roger Arkeokat · 14 Octubre 2006 | 03:27 AM

A veure, per parts

adfaklj:

- El fracás esolar és més alt a Catalunya per que absorbim una más alta quantitat d'inmigració i es obvi que més professors i plans d exoc ( que ENCARA NO HAN ENTRAT EN VIGOR ) si que hi ajuden.

- La política de vivenda madrilenya és tan bona que ha tingut que dimitir el Conseller d'Urbanisme d'Aguirre després d'innumerables escandols. I lo de Tamayo i Saez et sona? I le pas del Ave per els terrenys de la Marquesa a Guadalajara? I els escandols de Majalahonda?

- Cultura: em refereixo a invertir més en Museus, espectacles, Biblioteques... però clar si ets un neolliberal acabat qualsevol inversió et semblarà excessiva.

- Estatut: Criticam un sol punt del capitol de Drets i Deures llest. I si hi han recursos és perqué tenim un Defensor del Pueblo amb una ideologia tan ultra com la teva.

- Rehabilitació de barris: Com es nota que els fatxes viviu a Pedralbes i no us calen noves infrastructures. El Carmel va ser culpa integra del 3% de CIU.

Roger:

- No és que repeteixi arguments, es que pretenia fer un compendi de tots els citats fins al moment.

- Montilla ja treballava en una fàbrica als 16, Joan Saura era técnic industrial, Carod filòleg i Maragall técnic en economia al Ajuntament de Barcelona. Cap d'ells per recomanació familiar.

- Espero que ERC reaccioni d'una punyetera vegada i descarti per sempre una aliança amb CIU.

lo dijo Roger · 14 Octubre 2006 | 10:30 AM

En esta ocasión estamos de acuerdo en votar a Iniciativa, y en el desprecio electoral a Más, en lo de “pija engominada” ya no se te decir.

Saludos

lo dijo imagina · 14 Octubre 2006 | 07:41 PM

para roger

La inmigracion.. interesante respuesta, veras para mi no es un problema la inmigracion, es una oportunidad de ser una sociedad mas abierta, mas multicultural y mas plural,lo que si es un problema es vivir con unos POLITICOS INCAPACES de ADAPTARSE A LAS NUEVAS DEMANDAS DE LA SOCIEDAD, entiendes? aparte de eso,queria señalar que las corrientes migratorias empezaron a cambiar en españa por el año 1997 y estamos e 2006, asi que la adaptacion de las instituciones educativas tendria que haber sido prevista por el tripartido(entre otras cosas por que casi ha pasado una decada), cosa que mirando los resultado, no lo ha hecho. por ultimo señalar que tambien hay otras comunidades con una tasa de inmigrantes importantes o parecidas y que han conseguido bajar su fracaso escolar.

(por cierto me recuerdas al alcalde de los simpson que ante que no saber responder decia INMIGRACION INMIGRACION).

Gracias por informarme sobre lo mal que esta madrid en tema de urbanismo,y pensar que ahora barcelona cuesta mas cara que madrid cuando tendria que ser al reves, me hace pensar que si en madrid lo hacen mal... aqui lo hacen peor.

Cultura... es curioso que menciones lo de los museos por que yo alguna veces me he llevado la desagradable sorpresa de que ahora SI tenia que pagar por entrar en sitios antes gratuitos...(invierten tanto que ahora hay que pagar no).

sobre lo de ciu.. creo que fueron gente del tripartido los que tuvieron que dimitar por no hablar de su pesima gestion, por cierto me parece curioso que alguien tan antipepero como tu use el argumento del 3 por cierto que si se ve solo usan los del pp.

Sobre el estatuto señalar que veras, hay una cosa llamada jerarquia de las leyes,los ciudadanos tenemos que cumplir las leyes, pero los politicos tambien tiene que hacer leyes de acuerdo a otras leyes de mayor rango,si tu incumples las leyes te podran una multa o algo, igual que si un politico no cumple con las leyes al hacer las leyes, pues claro le pasa que le pasa que luego que sus leyes se van a la porra, pero esto es normal, nadie diria que facha alguien que denuncia una fechoria o que no se cumpla ley, por que el si lo es?.

lo dijo salkfasdkljfalk · 18 Octubre 2006 | 12:20 PM





« CRÒNICA DES DE SITGES (III): "The Fountain" | Inicio | Films Gais (I): Beautiful Thing, CRAZY, Party Monster. »


Sobre mí

Soc un noi de 24 anys, català, arqueóleg, antifeixista, gai, glamurós, alternatiu, intel·ligent i culte. En aquest blog podreu llegir i comentar amb respecte les meves paranoies personals. Qualsevol comentari amenaçant o ofensiu serà inmediatament esborrat. (Traductor català/castellano para quien no entienda la lengua de Ramón Llull) Free Counter
Online Degree (Des del 5/12/05) . .

Buscar

-->

La Coctelera