VilaWeb.cat
Arxiu: AixoToca.com

Per consultar l'arxiu general fes clic aquí
aixotoca-edu | dimarts, 17 d'octubre de 2006 | 18:26h
No pot ser! No és possible! Encarna, d'Operación Triunfo 2006, va ser nominada durant la gala que diumenge va emetre TelescombrariatoteldiaCinco. A la redacció d'Això Toca estem consternats i hem decidit obrir una pila de línies telefòniques perquè la gent pugui trucar gratuïtament per salvar-la.

És una pena perquè tots, des d'un inici, vam perdre l'alè amb l'Encarna (millor dit, Encannnn'a!). Qui no es va emocionar amb les seves llàgrimes el diumenge? I és que té una veu que enlluerna, quan la sents t'oblides dels problemes i un seguit de casi orgasmes penetren el teu cos. Si us plau, salveu-la, la necessitem. Sense la Encannnn'a el món de la música no serà igual. Seguirem informant, no us preocupeu...

www.aixotoca.com

aixotoca-edu | dimarts, 17 d'octubre de 2006 | 11:52h

Convergència i Unió ha tingut la idea sorgida d’un cap no pensant, o mal pensat, com en David Madí d’elaborar un DVD al més pur estil de la FAES de José Maria Aznar.

El DVD, que anava junt amb molts diaris aquest diumenge, és exagerat i difamador amb tota la mala llet possible i més. Ells que tant joc net i tant servei de país que pregonen, fabriquen un monstre repugnant criticant a tort i a dret totes les que consideren males accions del govern, amb un punt de vista digne del cap d’informatius de la COPE. Mira que són ganes de buscar-se enemistats entre els possibles futurs socis de govern. Perquè tot sembla indicar que per bé que li vagin les coses al rei Artur, no aconseguirà la majoria absoluta que tant anhela. Han dividit aquesta cosa en diversos capítols, narrant els fets, i alternant intervencions per part de membres de la federació nacionalista, amb ús de càmera com si fossin testimonis de la Guerra Civil, però més a prop de l’impostor farsant del senyor Marco quan parlava dels camps de concentració.

Capítol apart, i mai més ben dit, agafant com a referent la partició capitolar del DVD de ConfidencialCat, mereix l’episodi de la crisi del barri del Carmel. Està clar que cadascú assumeixi les seves culpes i responsabilitats, però el visionat d’imatges més semblants als famosos 11-S i 11-M, demostren la poca vergonya, i el joc a fer d’Oliver Stone per part d’una gent que s’ha passat la vida tapant-se les seves males accions de govern no editades encara amb DVD amb la bandera de Catalunya, que no es mereix ser rebregada per segons quins individus.

www.aixotoca.com

Accés de l'autor

Nom d'usuari
Clau
Recorda'm

Últims 30 canvis

Arxiu

« Octubre 2006 »
dl dt dc dj dv ds dg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats