VilaWeb.cat
Arxiu: AixoToca.com

Per consultar l'arxiu general fes clic aquí
aixotoca-edu | dijous, 5 d'octubre de 2006 | 21:05h
Sis de la tarda. Segons fonts del mercat més emblemàtic de Barcelona, cinc personatges estranys es discuteixen al davant de la parada de peix de la Remei. La Remei no hi és, com tampoc hi ha ningú més en tot el mercat. Els cinc personatges: Mas, Carod, Montilla, Saura i Piqué.

Piqué, de sobte, agafa Mas per banda i se l’endú a la carnisseria; Piqué li està dient al líder nacionalista que es necessiten. Mas, mentre l’escolta, es pentina amb una pinta que duu per l’ocasió guardada a la butxaca, i se’l mira per sobre l’espatlla. Li respon que no necessita ningú perquè ell tot sol pot governar el mercat de la Boqueria.

Per una altra banda, Carod s’està passejant per totes les parades del mercat amb una clau a la mà. Diu que és l’única clau que permet obrir totes les portes del mercat. Montilla se’l mira amb recel, li diu que és un irresponsable però que li donarà dos quilograms de llagostins si li dóna la clau. Però Carod, segueix passejant en busca d’un millor postor.

Saura està aturat davant la parada de fruites i verdures, i mentre observa atentament uns tomàquets de debò, de color vermell de debó, diu que només recolzarà aquell que li garantitzi que els tomàquets de la boqueria seguiran sent vermells. Montilla, de lluny, li pica l’ullet. Carod se’n va corrent  a buscar Mas per dir-li que l’estima molt i que vol dormir amb ell durant quatre anys, ben tapadets amb la senyera, però Mas li dóna carabasses.

Les mateixes fonts han advertit, al tancament d’aquesta edició, que les discussions estaven pujant de to, fins al punt que entre alguns dels personatges s’ha arribat a les mans.

Seguirem informant.

aixotoca-edu | dijous, 5 d'octubre de 2006 | 01:00h

Màxima igualtat al mundial de pilots de la F-1. El kàiser i l'Alonsito estan empatats, però per victòries guanyaria el mundial l’alemany a dia d’avui, i l’asturià es quedarà com la cervesa que anunciava, que comença per Bu i acaba per ckler: ambsense RES! A la redacció no aixequem cap de la pena que portem a sobre. En fi, queden dues carreres i les dues línies d'investigació que s’han obert i que han arribat a l’Això Toca apunten que guanyarà Schumacher, per tenir el mateix cognom que el president del govern espanyol i la ideologia del qual no s’ajusta a les del Fernandito. I per l’altra que guanyarà el kàiser perquè així ho voldran els mecànics de Soy-el Mejor, que el cap de setmana passat es van cobrir de glòria en el canvi de neumàtics.

I és que quan guanya Alonso és perquè és millor que ningú i si no ha fa és culpa de tot cristo; de la FIA, del cap d’equip passant pels mecànics, del bo de l’Oleguer.. D’aquí dues setmanes i mitja sabrem el veredicte. Senyores i senyors, anem buscant roba negra per la catàstrofe que s’apropa. Alonso no guanyarà, i tots de dol -el Lobato posarà un crespó negre al costat del logo de tele5 en senyal de dol-. Al temps. 

www.aixotoca.com    

Accés de l'autor

Nom d'usuari
Clau
Recorda'm

Últims 30 canvis

Arxiu

« Octubre 2006 »
dl dt dc dj dv ds dg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats