Send As SMS

12 octubre 2006

Continua el boicot actiu de Vilaweb a les JERC

El diari electrònic independent segueix vetant les JERC a l'edició nacional. I sinó només cal veure la notícia del 12 d'octubre. Les JERC organitzem actes a BCN, Malgrat, Arenys, Canet, Palamós, Cerdanyola, Sant Cugat, Torelló, Lleida, però, lògicament a Vilaweb no hi surt ni una paraula. Com sabreu, les JERC hem estat pioneres en l'ús del vídeo a nivell polític al nostre país. Només cal donar un cop d'ull a YouTube. Però, naturalment, això tampoc interessa a VW.

Un any més, i ja es tradició, per Vilaweb només existeix l'Acampada Jove, que ja no pot ocultar després dels repetits èxits d'assistència. El veto no es manté a les edicions locals de Vilaweb, on si que s'aprecia la forta rellevància que tenim a alguns territoris.

Per comprovar tot això, tant senzill com cercar JERC al cercador de Vilaweb. Agències de notícies tant independentistes com Europa Press i mitjans tant independentistes com E-notícies ens tracten molt millor que Vilaweb.

Senzillament, Vilaweb actúa amb actituds sectàries. Francament, prefeixo el Racó Català, com a mínim allà hi surt tothom.

3 Comenaris:

At 16:30, Lluís ha dit...

Jo també he alucinat quan he vist que a la noticia de Vilaweb sobre els actes independentistes del 12 d'octubre no hi havia ni una nota sobre els actes de les JERC. Tenint en compte que en Partal no sembla tenir-li excesiva mania a ERC, ¿qui carai veta les JERC a Vilaweb?

 
At 18:11, Anonymous ha dit...

bé... només surt l'acampada jove, però només va sortir un dia XD
El senglar rock, va sortir 3 o 4 dies, n'estic molt segur d'això que estic dient, pq m'hi vaig fixar.

 
At 22:11, Anonymous ha dit...

Només cal que observis el resultat que dona el whois de jnc.org, i veuras per que les jerc no apareixen tant.
http://whois.domaintools.com/jnc.org
Potser no té res a veure...peró...

 

Publica un comentari

<< Portada