VilaWeb.cat
Arxiu: AixoToca.com

Per consultar l'arxiu general fes clic aquí
aixotoca-edu | divendres, 6 d'octubre de 2006 | 18:46h

Els grans mitjans de comunicació no s’han fet massa ressò de la notícia, però des de l’AT creiem convenient advertir a qualsevol visitant potencial de Middlesbrough que vagi amb compte. I és que la Policia d’aquesta bonica vila al nord d'Anglaterra han instal·lat una xarxa de càmeres de seguretat pels carrers. “I què?”, es preguntarà l’intrèpid lector, “total: Barcelona, Madrid, Londres o Nova York també les tenen”.

Doncs sí, però els amics anglesos han perfeccionat la tècnica: han inclòs uns altaveus amb les càmeres. Quan des de la Sala de Control de la Policia observen que un vianant comet una infracció, aquest és avisat -educadament puntualitza l’article- que està actuant incívicament. En fi, que el Gran Germà, el Show de Truman o la “ratomàquia” global són una mica més a prop.

Per cert, compte, assegureu-vos que ara ningú us mira, que no estem segurs si l’AT entra dins de l’ordenança de civisme i no ens volem responsabilitzar de possibles multes…

www.aixotoca.com

aixotoca-edu | divendres, 6 d'octubre de 2006 | 10:34h

En una precampanya electoral avorrida arriben els d'Esquerra i comencen a fer fitxatges sonats. Es va veure en la conferència de la plataforma Sobirania i Progrés, molt pròxima als republicans, on cares força conegudes donaven implícitament suport a la candidatura de Carod "el breu". Per exemple, van sortir mediàtics com la Beth, el Gerard Quintana i el Matthew Tree i es van recuperar velles glòries com el Joel Joan.

A més, ens arriben informacions (contrastades amb diaris tan fiables com El Mundo, el 20 minutos i el Qué!) que apunten que Esquerra està negociant la incorporació del Sandro Rosell. Després de sospesar l'adquisició d'Alejandro Echevarría (desestimat per discrepàncies contractuals), l'aparell republicà va a per l'home més buscat de Catalunya: en Sandruscu. I quan el fitxin direm, emulant l'Sport: Això Toca ya lo adelantó!

www.aixotoca.com

Accés de l'autor

Nom d'usuari
Clau
Recorda'm

Últims 30 canvis

Arxiu

« Octubre 2006 »
dl dt dc dj dv ds dg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats