Assegurances per al teu cotxe. Regal Insuranc...
Regal t'ofereix fins un 65% de bonificació a l’assegurança del teu co...

Segurosbroker - La assegurança a un preu...
Compari i podrà estalviar al preu de la seva assegurança. 200.000 usuaris a...

Per què votar CiU?

Catalunya - Euskadi (i 2): òbviament Montilla no hi anirà... i Carod?

General — Enviat per pepmartorell @ 00:23

Com no podia ser d'una altra manera, José Montilla no anirà demà al Camp Nou a veure el partit Catalunya-Euskadi. Penseu que deu ser per un compromís molt important? Doncs no ho sembla, perquè la seva agenda oficial diu que a les 16h parlarà davant els assistents d'una trobada socialista, i després ja res de res... Poc més podríem esperer d'ell, oi?

D'altra banda, algunes webs informen que Carod demà no anirà tampoc al Campo Nou, segons sembla per algun compromís personal. Demà ho confirmarem, és clar... Ens veiem tot al Catalunya - Euskadi!!!!!



Catalunya - Euskadi (1): Els jugadors fan un pas endavant

General — Enviat per pepmartorell @ 00:15

Alguns mitjans diuen que és el primer cop: els jugadors de la selecció catalana de futbol i els de la basca han fet un posicionament avui comú en favor de l'oficialitat de les nostres seleccions. És extremadament important que siguin els jugadors, i no només les entitats, associacions o tots els que demà anirem al Camp Nou (ja som més de 45.000 a hores d'ara!!!).

A més a més, els jugadors catalans han acordat sortir al camp lluïnt a la màniga el logo de la Plataforma pro Seleccions Catalanes, amb un gest de clar suport a la causa. Així sí que ho podrem aconseguir!!!!!!



Powered by pLog