Freedom Finance - Qualsevol tipus de finan...
Per a qualsevol necessitat de finançament: compra d'habitatge, reunificació...

Nova Hipoteca Taronja 0,33 ING Direct...
Euribor + 0.33. I, com sempre...Sense comissions de cap tipus....

Per què votar CiU?

17 Oct, 2006

El polèmic tall de l’entrevista de Montilla a La Vanguardia: jo no vull un President així, si us plau...

General — Enviat per pepmartorell @ 07:32

Ahir La Vanguardia va publicar l’entrevista que Xavier Sala-i-Martin, economista de la Universitat de Columbia i la Universitat Pompeu Fabra, li va fer a José Montilla. Bé, tota l’entrevista tampoc, perquè sembla que una part s’ha censurat.

En tot cas, avui dia Internet ens ho posa fàcil, i s’ha de reconèixer que en Sala-i-Martin també: podem escoltar en mp3 tota l’entrevista (i opinar si s’ha retallat o no), només la part dels insults del candidat a l’entrevistador, i llegir tot el text sencer de l’original.

Si cliqueu a segueix, he seleccionat algunes “perles”. Sigui com sigui, preferiria no tenir un President que sigui capaç de dir i fer el que aquest senyor diu i fa en l’entrevista en qüestió.

Per cert, avui La Vanguardia publica el mateix sobre l'Artur Mas. Abans d'haver-ho llegit, faig referència de persones que sí ho han fet: el mateix Sala-i-Martín ("diversos periodistes m'han trucat i m'han dit que ja els agradaria fer això, però que no poden, perquè si et passes els polítics demanen el teu cap i et fan fora"), o en Saül Gordillo ("La diferència és que Mas sap torejar molt millor").


És a dir, preferiria no tenir un President:

- que tota la vida hagi estat a l’administració (“primer de funcionari, després d'alcalde, fins a arribar al Ministeri”),

- que no tingui ni el nivell C de català, o similar, com sí tenen tots els treballadors públics (“però a la Generalitat als funcionaris se'ls exigeix el nivell C de català. Creu que està bé que el cap de la Generalitat no se li exigeixi el mateix?”),

- que no sàpiga escriure una frase del Virolai però vagi a veure l’Abad en campanya electoral (“No he vingut a examinar-me, d'això”),

- que no sàpiga com acaba el “Zoo d’en Pitus” (“No”)

- i sobretot que no s’aixequi d’una entrevista perquè li emprenyin les preguntes (“Mira, marxem, Toni, marxem. Adéu. Eres más sectario!!! Ets un impresentable!!”)

Com a mínim, vull un President que no compleixi TOTES aquestes coses a la vegada.

Comentaris

  1. Però encara no has vist això?

    http://www.youtube.com/watch?v=e0khtNdmsB0

    Enviat per joana — 17 Oct 2006, 08:52

  2. L'entrevista és una clara mostra de la ignorància de Montilla. Un individu així no pot ser de cap manera president del meu país. I si ho arriba a ser, millor marxem cap a Andorra.

    Enviat per Cyrius — 17 Oct 2006, 23:51


Afegeix comentari






Powered by pLog