Logo de La Coctelera
Consigue un iPod Nano y 5 euros · ¡Crea tu blog gratis!
Login
Cerrar

Vida i reflexions d'un arqueòleg glamurós

Es molt dificil dur la torxa de la veritat entre una multitud sense cremar la barba a algú

« El 1 DE NOVEMBRE...FOLLA'T A LA DRETA! | Inicio | Els duos més impactants de la música recent »

21 Octubre 2006

Mas vol entrar al KuKluxKlan

Quin pou de sorpreses aquest Arturito! La seva nova proposta ja supera amb escreix les declaracions racistes dels seus companys de coalició Duran/Lepen i Marta Ferrussola/Eva Braün.

No se li ha ocorregut una altre cosa al lider de la ultradreta catalana que fer un carnet per punts per als inmigrants: com més integrats estiguin, més drets tindrán. Alguns exemples:

- Sap ballar sardanes = Pot portar un fill a l'escola.

- Menja amb pa amb tomàquet = Te dret a una visita médica

- Entona correctament el "Virolai" i/o el "Cant de la senyera" = Buf! En aquest cas fins i tot els deixarem que treballin com a minyones.

En fi! La pija engominada convergent deu pensar que els nouvinguts venen a fer turisme o un curs d'antropologia folclórica catalana. Doncs no! Venen a treballar i a buscar un futur ddigne per ells i les seves families i els drets humans NO ESTAN EN VENTA, NI EN SUBASTA!!

ENCARA PODEM EVITAR QUE AQUEST CANCER SOCIAL ANOMENAT CIU TORNI AL PODER! VOTEU ICV-EUiA

PD: Un article del Avui explica que la familia de David Madí ( cap de manipulació propagandística de CIU-KKK ) va fer fortuna explotant treballadors a Guinea.

servido por Roger 7 comentarios

7 comentarios · Escribe aquí tu comentario

Molt probablement la campanya electoral no és el moment de demanar reflexió i mesura, però si qualsevol proposta sobre immigració que no vingui amarada de multiculturalisme i passivitat ha de ser titllada de racista, en vint anys no es podrà viure en aquest país.

Tu mateix...

Salut,

Marc

lo dijo Marc Arza Nolla · 21 Octubre 2006 | 12:09

A Catalunya falten 1.000.000 inmigrants per paliar el decreixement demogràfic autòcton i sobren demagogs populistes amb ganes d'incentivar els sentiments xenòfobs.

lo dijo Roger · 21 Octubre 2006 | 12:36

Atenció als resultats de l'enquesta de El País d'avui:

""de celebrarse ahora las elecciones, CiU obtendría 45 diputados (en la actualidad cuenta con 46); PSC conseguiría 42-43 (42 en la pasada legislatura); Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) perdería tres escaños y obtendría 20 diputados; el Partido Popular de Josep Piqué pasaría de los 15 actuales a 14, mientras que Iniciativa-Esquerra Unida, de la mano de Joan Saura, pasaría de 9 a entre 13 y 14 actas de parlamentario""

Wooo-Hooo: La única fórmula de govern que suma és el tripartit i l'únic partit que puja és ICV-EUiA.

lo dijo Roger · 22 Octubre 2006 | 12:37

CIU està trastocada i ja no sap que fer per que no se li escapi la Generalitat aquesta vegada. Entre el DVD, el notari i el carnet per puns del bon inmigrant s'estan quedan descansats.

Jo sóc pessimista i crec que encara ho tenen molt bé per veure a Mas de president, però espero de tot cor que m'equivoqui.

lo dijo Gemma · 22 Octubre 2006 | 12:48

Ostres tu, si que n'esteu de nerviosos els pallassos llepaculs socialistes, que fins i tot heu de retocar fotos d'en Mas, el futur president, dient que es un nazi, etc, etc...

Per sort, el poble de Catalunya n'està fins als collons del vostre papanatisme i elt ripartit no sumarà.

lo dijo kanopus06 · 22 Octubre 2006 | 05:19

Qui riu el darrer riu millor, no ho oblidis! I el poble de Cataunya, no abarca tan sols el barri de Pedralbes, tampoc ho oblidis...

lo dijo Roger · 22 Octubre 2006 | 06:11

Vale, però el suport d'ICV a l'estatucidi Mas-ZP no veig que sigui molt d'esquerres ni per tirar coets.

lo dijo Tristany · 23 Octubre 2006 | 12:59





« El 1 DE NOVEMBRE...FOLLA'T A LA DRETA! | Inicio | Els duos més impactants de la música recent »


Sobre mí

Soc un noi de 24 anys, català, arqueóleg, antifeixista, gai, glamurós, alternatiu, intel·ligent i culte. En aquest blog podreu llegir i comentar amb respecte les meves paranoies personals. Qualsevol comentari amenaçant o ofensiu serà inmediatament esborrat. (Traductor català/castellano para quien no entienda la lengua de Ramón Llull) Free Counter
Online Degree (Des del 5/12/05) . .

Buscar

-->

La Coctelera