Tecnologia informàtica d'ocasió - C...
Entra a la teva web d'anuncis classificats i troba el que estàs cercant a la tev...

Per què votar CiU?

26 Oct, 2006

Les darrers enquestes (1): com funciona la cuina, tu!!

Sobre enquestes i rumors de resultats — Enviat per pepmartorell @ 16:55

La normativa electoral marca que avui era el darrer dia per publicar una enquesta, doncs estem ja a una setmana de les eleccions. Entre ahir i avui hem tingut algunes mostres de treballs amb una certa serietat (i interpretacions ben o mal intencionades segons correspongui), i mostres de treballs de pura propaganda (sempre ens quedarà en Francino!).

D’una banda, La Vanguardia, El Periódico i el CIS han publicat estudis amb resultats similars, i que venen a dir el que ja diuen totes de fa dies. La interpretació ha estat diferent, és clar, en funció de la necessitat d’animar a la tropa (veure els titulars d’un i de l’altre). La del CIS és d’abans de la campanya, o sigui que ben poc a dir-hi.

En canvi, en Francino i la SER (el grup Prisa en general, de fet) segueixen amb la seva creuada. La recepta és molt fàcil, com denuncia avui la Fundació Catalunya Oberta: agafes més votants del PSOE que de cap altra partit, els hi preguntes què votaran, t’oblides de res que no sigui la intenció de vot directe, i avall!! I tot i així, encara guanya CiU, malgrat ERC sembli tenir la paella pel mànec....



Comentaris


Afegeix comentari






Powered by pLog