Carrera Superior de Marketing y Gestió C...
Carrera Superior en Marketing y Gestión Comercial (4 años). Título pro...

Cursos Empresarials i de Gestió amb CEAC...
Cursos de Gestor Tècnic Immobiliari, Comptabilitat, Auxiliar Administratiu, T...

Per què votar CiU?

29 Oct, 2006

Aires de tripartit?

Motius perquè AQUEST COP NO es pot ERC — Enviat per pepmartorell @ 13:01

Escoltant de fons El Suplement del Xavier Solà (“són aires de suplement...”), llegeixo alguns textos que comenten les darreres novetats de la campanya, com els sempre imprescindibles blocs d’en Saül Gordillo (gràcies pels comentaris i enllaços!) o d’en Carles Puigdemont.

A banda d’altres coses prou interessant, hi trobo un cert flaire a pronòstic de repetició del tripartit... I la veritat, no m’acaba de fer el pas, és clar!! És interessant, en tot cas, llegir l’anàlisi d’en Saül sobre la possibilitat que en aquests darrers dies els “petits” pugin a costa dels “grans”, en contra del que podria pensar-se pel tema del volt útil. No hi acabo d’estar d’acord, però ja veurem el dimecres. Em preocupa més el que diu en Puigdemont en la seva anotació “Aires de tripartit”, posant sobre la taula els motius ja coneguts pels quals ERC, si pot, recolzarà la segona edició d’una fórmula que s’ha demostrat bastant inservible, i que previsiblement es repetiria amb menys pes encara d’Esquerra i més força per la inoperància pròpia d’ICV.

Cal fer uns darrers esforços, doncs. Avui en farem un de molt gros, intentant omplir el pavelló de la Penya, l’Olímpic de Badalona. Serà a partir de les 18h, i en Carles Agustí ja diu en el seu bloc que el tema pinta bé... Tant de bo sigui així!! En tot cas, quedarà clar que ningú més que nosaltres s’hi atreveix: el PSC ha optat per no intentar repetir l’acte del 2003 al Sant Jordi, i es conformo amb la meitat que nosaltres: tancaran dilluns al Blaugrana. Tot un indicatiu... Per cert, si tinc temps, a veure si després o demà parlo una mica de l’assistència als actes, perquè és un tema molt interessant i que, potser, deixa entreveure algunes conclusions interessants per dimecres. O no!!



Comentaris

  1. Jo votaré a Esquerra http://objectar.blocat.com/post/5080/109624
    M'agradaria que et llegeixis aquest post del meu bloc. A reveure!

    Enviat per jordi — 29 Oct 2006, 15:03


Afegeix comentari






Powered by pLog