VilaWeb.cat
Arxiu: AixoToca.com

Per consultar l'arxiu general fes clic aquí
aixotoca-edu | dimecres, 1 de novembre de 2006 | 16:56h
AT ha pogut assabentar-se d´un nou esmorzar electoralista. Es tracta d´Alejandro Echeverria amb Josep Piqué, el candidat del PP. Recordem que Piqué va considerar absurda la trobada de Mas i de Montilla amb el president del Barça Joan Laporta.

Alejandro Echeverria, el qual és cunyat del mateix Laporta i exdirectiu del club blaugrana es va reunir en un esmorzar informal amb Josep Piqué fa uns dies en un bar proper a la Plaça Espany. Després dels esmorzars respectius del president del Barça Joan Laporta, el seu cunyat també s´apunta als esmorzars polítics. Echeverria al.lega que la reunió va ser a títol personal, i que no va anar en representació de cap institució, ni pel Barça ni per la Fundació Francisco Franco.

Del menú se sap que Piqué va cruspir-se una ensaïmada de Mallorca tot i que Jaume Matas recolzés a Mas en una entrevista en aquestes eleccions. Alejandro Echeverria no va aclarir què va prendre, però si va matisar que no va prendre res per la força, com solia fer Franco. És d´agraïr.

www.aixotoca.com

aixotoca-edu | dimecres, 1 de novembre de 2006 | 01:43h

La candidata del PAT ha estudiat la carrera de Ciències Polítiques i ha fet un màster MBA a ESADE durant 2 anys. Actualment treballa en un fast food de Quebabs a les Rambles.

El partit vol donar a la política catalana un toc d'ironia que creu que li falta. La seva principal promesa és derruir el Fòrum per construir un gran pàrquing gratuït per tots els homosexuals, negres, independentistes, webmàsters o qualsevol sector que estigui discriminat per la societat.

El seu lema és “Ningú farà més per la ironia”. Els mítings no han tingut gaire èxit: a part dels redactors de l’AT també hi ha anat la mare de la candidata (després de saber que es presentava, el seu pare ja no li dirigeix la paraula). Les bases del partit han denunciat contínuament que el seu projecte polític ha estat silenciat en tots els mitjans.

Després de flirtejar amb el partit de Yola Berrocal, sembla clar un pacte post-electoral amb el partit “Corrupció i 3% ambsenseaturador”.

L’estimació de vot, una vegada mirades totes les enquestes publicades i pre-cuinades, donen al PAT entre 3 i 120.000 vots. El marge d’error és del 98’7%, però l’important és participar.

www.aixotoca.com

Accés de l'autor

Nom d'usuari
Clau
Recorda'm

Últims 30 canvis

Arxiu

« Novembre 2006 »
dl dt dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats