Logo de La Coctelera
Consigue un iPod Nano y 5 euros · ¡Crea tu blog gratis!
Login
Cerrar

Vida i reflexions d'un arqueòleg glamurós

Es molt dificil dur la torxa de la veritat entre una multitud sense cremar la barba a algú

« Mas formula la primera bajanada de la campanya | Inicio | L'estat deixa de finançar a la Secta Catòlica »

22 Septiembre 2006

L'extranya deriva d'ERC

Que està passant a la seu d'ERC per entrar dins aquesta voràgine d'errors, propostes sense sentit, estirabots i manca absoluta de coherècia ideològica?

Si ja va ser un acte de veritable suicidi polític demanar el NO al estatut, de bracet del PP, fent cas a quatre assemblees de radicals en contra de la inmensa majoria de votants del partit; seguidament van subscriure "sottovocce" les declaracions racistes de Duran-LePen sobre el dret a vot als immigrants legalitzats.

Per si això no fos poc el seu rumb erràtic els ha dut a centrar totes les seves prostes electorals entorn a l'interesantissim i original transpás de la gestió Aeroport de Prat a l'Administració catalana. Waw! Quin programa més elaborat! Sembla més aviat el del Partit d'Assafates i Pilots, però en fi...

I finalment l'actuació estrella de Jordi Portabella (portaveu d'ERC a l'Ajuntament de BCN), boicotejant el pregó de la Mercé perqué el fa una escriptora no catalanoparlant com Elvira Lindo.

Si fa uns dies criticava la censura de Rubianes per part de la caverna madrilenya, cal dir que aquesta incomprensible acció política es absolutament equiparable en la seva repugnància contra la llibertat política. Si aquesta senyora fos una feixista ho entendria però... escoltin que es d'esquerres! A que jugem?

El pregó ja s'havia fet en catsellà en 5 ocasions, sense despertar cap antagonisme... ¿a que vé ara aixó?

servido por glamboy69 4 comentarios

4 comentarios · Escribe aquí tu comentario

Només et faltava afirmar "que és d'esquerres i socialista!!!". Quin talante el teu que justifica els xiulets quan són als altres però molesten quan xiulen als nostres.

Això se li diu coherència... si senyor o senyora!!!

lo dijo Salvador Grifell · 22 Septiembre 2006 | 09:03 PM

Coherència és que si ets d'esquerres xiulis als de dretes i al revés. Si comences a xiular a tothom sense criteri, no tè cap sentit!

lo dijo Roger · 23 Septiembre 2006 | 08:53 AM

Totalment d'acord, el boicot contra Elvira només dona ales al PP i la Cope que no para de recordar "El estado de aperhait en el que viven los no catalanoparlantes en Cataluña".

Hem de ser coherents per criticar la postura a Madrid dabant de Rubianes i no deixar de fer-ho dabant de la que practiquen d'alguns funamentalistes contra Elvira Lindo.

Felicitats per la teva coherència.

lo dijo Sr.Ruso · 23 Septiembre 2006 | 03:13 PM

Els quatre assamblearis van encertat, el no a l´estatut nomès ha soposat perdre 2 escons. Era arriscat, però els seus militants coneixen millor el seu partit que no la prensa que els ridiculiltzava.

lo dijo Paskalis · 3 Noviembre 2006 | 12:49 PM





« Mas formula la primera bajanada de la campanya | Inicio | L'estat deixa de finançar a la Secta Catòlica »


Sobre mí

En aquest blog podreu llegir i comentar amb respecte les meves paranoies personals. Qualsevol comentari amenaçant o ofensiu serà inmediatament esborrat. (Traductor català/castellano para quien no entienda la lengua de Ramón Llull) Free Counter
Online Degree (Des del 5/12/05) . .

Buscar

La Coctelera