Logo de La Coctelera
Consigue un iPod Nano y 5 euros · ¡Crea tu blog gratis!
Login
Cerrar

Vida i reflexions d'un arqueòleg glamurós

Es molt dificil dur la torxa de la veritat entre una multitud sense cremar la barba a algú

« Un quart de segle | Inicio | Carta al Nou Govern d'Entesa »

5 Noviembre 2006

VISCA EL NOU GOVERN D'ESQUERRES! VISCA CATALUNYA!!


El millor regal d'aniversari que podia rebre era sens dubte la noticia de que el meu país, Catalunya, no serà gobernada per la coalició d'extrema dreta CIU-KKK, que no es farán polítiques racistes, que no es subastarán els drets socials, que no es privatitzará l'educació i la sanitat, que no es rebaixarán els impostos als rics, que tot el progrés i els drets socials que hem aconseguit aquests tres anys no caurán en sac buit.

No sabeu quin goig poder llegir els blogs de la carcundia convergent delirant odi contra ERC, a qui acusen de vendres el país..jajajja Pobreeets.. I el millor de tot es quan es fan passar als fórums per ex-votants d'esquerra cabrejats. A veure si aquest cop tornen a engegar la infecta i pútrida campanya de grafitis "CIU+ERC=CAT". Després de posar a parir Carod en un DVD, després de demanar la sociovergéncia per tots els mitjans relegant a ERC a un segón pla i enviant a Pujol a súplicar a Madrid, encara volien que fés al Arturito President, i que més!

Quin gran discurs de Carod anunciant el nou Govern! Estic segur que aquest cop sí aconseguirem canviar la realitat social. I quin paperot Zapatero i el PSOE, vergonya els hi ahuria de fer preferir regalar Catalunya a la dreta per tal de no sofrir desgast. Quina barra! Menys mal que Montilla, el nostre flamant futur President, ha sabut estar a l'alçada.

VISCA EL NOU GOVERN D'ESQUERRES!
VISCA CATALUNYA!

servido por glamboy69 9 comentarios

9 comentarios · Escribe aquí tu comentario

Moltes felicitats pels 25 anyets que com diuen "quien los pillara..."

I sobre el nou acord PSC-ERC-ICV... VISCAAAA !!!

lo dijo Gemma · 5 Noviembre 2006 | 10:20 PM

Bona nit:

No se ben be com però navegant per la xarxa he trobat el seu blog i mira per on l’he llegit. No esta malament i fins i tot crec que es una persona intel•ligent però, amb tot el respecte, no ho demostra massa amb els seus comentaris on, per una banda rebutja a ciu per anar en contra de ERC i resulta que vostè esta usant les mateixes armes contra la única opció política que pot tornar a fer surar Catalunya. I no soc jo l’únic que ho pensa sinó un gens despreciable 31'52% dels CIUtadans que es varem dignar a trepitjar els col•legis electorals. Tot i així, el govern ens ignora i partits com ERC pacten amb qui no ho haurien de fer per satisfer les seves ànsies de poder. Això si que es vergonyós! que fa esquerra amb l'espanyolista de Montilla? De segur que te un telèfon vermell amb línia directe amb Madrid! Que es el que volem aconseguir amb aquest nou govern? Res bo per a Catalunya, això segur. No us doneu conta de que som la riota de tot el món polític? No us deixeu segar perles sigles del vostre partit i la pròxima vegada que voteu feu-ho amb seny per que amb aquest govern Catalunya pateix.

lo dijo Un d'entre molts · 6 Noviembre 2006 | 01:10 AM

Jo sóc votant d’ERC i a les properes eleccions SÍ que tornaré a votar a ERC.

Estic feliç d’aquest dia tot i que el Montilla em sembla més gris que la boira.

El nou tripartit serà molt millor, no hi ha el tema de l’Estatut, tenen experiència i el poder estarà més repartit per la baixada del PSC.

Tot genial. El de sobre a vingut del E-noticies, m’ho a dit a cau d’orelles.

Vaig a mirar un DVD d’un tal Madi hahahahha

lo dijo RUFUS · 6 Noviembre 2006 | 01:30 AM

No entenc la comparació de CiU amb el KuKuxKlan. Que jo sàpiga, CiU no s'ha mostrat mai racista. Tampoc m'atreviria a dir, com fas tu, que són un partir d'extrema dreta. Per què ho dius això?

lo dijo Cago en tó · 6 Noviembre 2006 | 04:26 PM

"Cago en tó" et recomano que naveguis per els arxius d'aquest blog en els que he fet diversos posts sobre declaracions homòfobes de Ferrussola i Duran Lleida, les propostes racistes de Duran per que els inmigrans no puguin votar, o les propostes de Mas per subastar l'Estat de Benestar entre els immigrants que sàpiguen fer pá mab tomàquet.

Bé de fet no caldrá que esperm gaire peruqé estic segur que CIU es traurá la máscara i atacará a Montilla per no ser catalá de "pura sang", es quastió d'hores!

lo dijo Roger · 6 Noviembre 2006 | 04:36 PM

Felicitats pels 25 anys!!!

Soc votant d'esquerres, però no estic d'acord amb reeditar el tripartit, els meus ideals polítics disten molt dels de ERC i pel contrari he contribuït a que estiguessin al poder. En política no es pot actuar igual que amb el futbol, que tot i que el teu equip no jugui be se l'hi recolça a la següent temporada.

M'estimaria mes una esquerra forta a l'oposició que una esquerra al poder i erosionada constantment per ERC com ja va ocórrer a l'anterior legislatura.

Tampoc m'agrada que es faci servir la paraula feixisme de manera tant gratuïta. CIU es un partit de dretes, burgès i en moltes ocasions els hi perd la boca (També passa amb el PSOE, PNV...) però, per sort, això no implica que CIU sigui un partit feixista. El feixisme es molt mes fotut que les "relliscades" d'alguns ineptes.

lo dijo Sr.Ruso · 6 Noviembre 2006 | 05:30 PM

Jo també estic content amb el pacte i estic convençut que ho faran millor aquesta vegada.

Del que més flipo és del poder que tenen els mitjans de comunicació. Han repetit tantes vegades que no es pot governar tranquil amb ERC que quasi tothom s'ho ha cregut. Senyors! Però si a Barcelona hi ha tripartit de tota la vida! Segur que sense Estatut de pel mig serà un govern molt més tranquil. Si els espanyolistes es comportessin ja seria la pera, però amb això no hi podem comptar.

Salutacions i felicitats!

lo dijo Oscar · 6 Noviembre 2006 | 07:24 PM

"això no implica que CIU sigui un partit feixista"

El proper divendres et demostraré que t'equivoques, estigues atent al blog.

lo dijo Roger · 7 Noviembre 2006 | 09:04 PM

buh!

lo dijo Roger · 8 Noviembre 2006 | 04:27 PM





« Un quart de segle | Inicio | Carta al Nou Govern d'Entesa »


Sobre mí

En aquest blog podreu llegir i comentar amb respecte les meves paranoies personals. Qualsevol comentari amenaçant o ofensiu serà inmediatament esborrat. (Traductor català/castellano para quien no entienda la lengua de Ramón Llull) Free Counter
Online Degree (Des del 5/12/05) . .

Buscar

La Coctelera