Logo de La Coctelera
Consigue un iPod Nano y 5 euros · ¡Crea tu blog gratis!
Login
Cerrar

Vida i reflexions d'un arqueòleg glamurós

Es molt dificil dur la torxa de la veritat entre una multitud sense cremar la barba a algú

« VISCA EL NOU GOVERN D'ESQUERRES! VISCA CATALUNYA!! | Inicio | Les clavegueres del Majèstic: Convergència de mal en pitjor. »

8 Noviembre 2006

Carta al Nou Govern d'Entesa

Quines son les prioritats urgents que ha de tindre el nostre Nou Govern? Doncs si jo els hi hagués d'escriure una carta en lan "Reis Mags" ho faria així:

- Vivenda: Una llei del sol que freni l'especulació urbanística, lluiti contra la corrupció, permeti nacionalitzar vivendes buides o en mal estat i doni facilitats al lloguer.

- Treball: El mileurisme s'ha d'acabar com sigui. Ara que s'ha fomentat la contractació estable, cal fomentar que les empreses siguin més competitives en qualitat de la feina i no en abaratiment de sous. Diversificació de la producció, menys construcció i més serveis.

- Cultura: Creació d'organs consultius i assesors externs perqué les subvencions no es distribueixin de forma política, si no en funció a criteris objectius. Menys macro-actes i més inversions en petits fets. Més protecció al Partimoni arqueològic

- Medi Ambient: Enduriment de la llei de costes i establiment de noves moratories urbanístiques en llocs on s'hagi constrït massa. Noves mesures de control a empreses contaminants.

-Obres Públiques: Més inversions en reabilitació de barris degradats i menys construccions faraóniques i cinturons diversos.

- Educació: Més mestres, més aules, més qualitat en l'ensenyament, més recursos a l'escola pública i més control a l'educació privada.

- Inmigració: Donar més facilitats a l'integració (classes de llengues, intermediadors en conflictes, més contacte amb associacions d'inmigrants), sense caure en cap tipus de subhasta de drets.

Apa Montilla, Carod i Saura, ja us podeu posar les piles, que teniu feina de sobres per endevant! I feu-ho bé que sinó a les properes eleccions no em tornaré a dedicar en cos i ànima a atacar CIU.

servido por glamboy69 1 comentario

1 comentario · Escribe aquí tu comentario

ei, arqueòleg glamurós, em caus bé! Fa poc que t'he descobert, però ja ets un habitual meu. Segueix així d'astupendo!

lo dijo laia · 8 Noviembre 2006 | 09:32 PM





« VISCA EL NOU GOVERN D'ESQUERRES! VISCA CATALUNYA!! | Inicio | Les clavegueres del Majèstic: Convergència de mal en pitjor. »


Sobre mí

En aquest blog podreu llegir i comentar amb respecte les meves paranoies personals. Qualsevol comentari amenaçant o ofensiu serà inmediatament esborrat. (Traductor català/castellano para quien no entienda la lengua de Ramón Llull) Free Counter
Online Degree (Des del 5/12/05) . .

Buscar

La Coctelera