Send As SMS

El bloc del Dani (www.casanovas.cat)

07 novembre 2006

Les 'manis' de tietes convergents contra l'Entesa Nacional pel Progrés

Tietes, a l'ataque. Aquesta és l'ordre que ha donat l'aparell de CIU davant la més que possible llarga estada a l'oposició. I així és com arriben a fer el ridícul grups de persones, manifestant-se davant la seu d'Esquerra.

Tot plegat és tan ridícul, que, de forma descarada, arriben a cridar "Mas President", demostrant un cop més que estan convocats per CIU. Fem una mica de memòria, on éren quan CIU entregava Catalunya al PP d'Aznar, o al PSOE de Felipe... o al PSOE de ZP, com fa uns mesos? Pacte Mas-ZP? Ah és clar, llavors no havien venut el país, llavors era "pel bé de Catalunya"! Força irònic.

Aquests dies el pressing del 2003 quedarà curt. Sigui com sigui, veient que diu Madrid (PSOE, PP, brunete mediàtica), suposo que s'aniran esvaïnt els dubtes sobre el pacte.

Què hi diu la militància?
Per cert, que per copsar l'opinió de la militància d'Esquerra, recomano donar un cop d'ull a aquesta enquesta del Punt.

Bones reflexions
Una última cosa, us copio un parell de reflexions del bloc de'n Pere Aragonès:
Aquest no és el govern que més hauríem desitjat, perquè aspirem a un govern d’esquerra independentista, fet que no era possible en ser Esquerra l’única opció independentista al Parlament i tenint només 21 diputats. Però és el govern que millor garanteix un creixement de la base social independentista¸que s’ha de fer guanyant simpaties amb el sectors populars i capes mitjans de la societat catalana.

Des d’Esquerra i les JERC estem segurs que, amb la bona feina de govern que farem, recuperarem la confiança d’aquells que, de bon cor i amb honestedat, avui no han entès la nostra opció. En els propers mesos veuran que l’aposta ha estat encertada. Ara, a treballar.

Les JERC a Vilaweb
Per cert que les JERC hem tornat a Vilaweb. Suposo que hi té alguna cosa a veure, digueu-me malpensat, el fet que sigui un tema polèmic.
Ara, les joventuts del partit (JERC) han fet públic un comunicat de suport al pacte tripartit. El portaveu, Pere Aragonès, ha dit que, entre dues opcions no independentistes, més valia apostar per la que permetia 'd'avançar en la construcció nacional i de millorar les condicions de vida del jovent'.
Suposo que ja era demanar massa que mantinguessin la imatge corporativa en la que enviem els comunicats, o que simplement ens enllacessin aquí.

4 Comments:

  • Segons diu l'escrit de Víctor Alexandre, sembla que són les joventuts d'erc les que han convocat... no entenc res.
    Les tietes convergents no estan per orgues a segons quines hores.

    By Dessmond, at 13:31  

  • Digues TRIPARTIT (és més curt).

    By Anonymous, at 14:42  

  • JUAS JUAS JUAS!!! Això del Punt és una enquesta? o una mostra ben triada? no teniu pebrots de fer una enquesta de veritat a la militància, que us agafaria un cobriment! Ja em diràs quants carnets retornats tindreu només aquesta setmana...

    By Anonymous, at 19:47  

  • (aquest teclat no em permet accents sobre vocals)

    Nanos, la festa s'acaba! Ens hem venut, i cada cop que sorti el nou President de la Generalitat sentire vergonya.

    Fer Montilla president no hi ha per on agafar-ho. Es indefensable. Ja us podeu escalfar el cap per trobar motius per justificar aixo.

    Qui dimonis s'identifica amb aquest paio, que no parla catala minimament be, que no sap parlar sense llegir, i que no te la mes minima carisma?

    He sentit Puigcercos dir que ERC ara ja mira mes cap a politiques progressistes (que maca la paraula!) perque el seu electorat no es nomes independentista. Uau! Doncs a competir amb Izquierda Unida tu!

    Avui en Puigcercos ha fet una entrevista a Onda Rambla amb la Julia Otero, tot en castella. Pero per que? Les noticies les fan en catala alla!

    Ha explicat que ha viscut a Madrid 6 anys i ha apres molt alla. Tambe que ha viscut a un hotel tot aquest temps (molt auster, molt d'esquerres).

    ERC no ha dit clarament que preferia Montilla perque hauria perdut moooolts vots. Pero es un suicidi enganyar la gent d'aquesta manera. La parroquia se'ls buidara cada cop que sorti el crack de Montilla obrint la boca per llegir alguna cosa. Un consell, amagueu-lo tant com pogueu... i que sorti en Carod a vendre fum. Al pobre igual aixo li ho han impossat... la veritat no li veig bona cara, crec que ho esta passant malament.

    By Anonymous, at 15:40  

Post a Comment

<< Home