VilaWeb.cat
Arxiu: AixoToca.com

Per consultar l'arxiu general fes clic aquí
aixotoca-edu | dimecres, 8 de novembre de 2006 | 23:59h
Què li deia ahir José Montilla a Joan Saura en l'escenificació del nou govern d'Entesa? Fonts confidencials (llegir David Madí) apunten que en la conversa dels tres líders ja es notava la gran Entesa:  "Escolta Xuan, això de la Generalitat ve a ser com l'alcadia de Cornellà amb gran, oi?". Saura respon: "sí, sí, ens esperarem 3 anys a fer el Túnel dels Cabrons". Mentrestant Carod pensava: "si em fan fora del govern, Puigcercós serà el vice-president?".

Ja ho veieu, una Entesa total. Ara tenen quatre anys per demostrar que les esquerres poden governar sense fotre's els plats pel cap. I quatre anys per veure si l'Artur Mas aguanta a la banqueta de l'oposició, al més pur estil Ronaldo.

www.aixotoca.com

aixotoca-edu | dimecres, 8 de novembre de 2006 | 09:54h
Com no se’ls havia acudit abans? Les nits de dijous a diumenge sense taxis ja han passat a la història. Ara sabem que tots els problemes endèmics que hi havia per trobar un taxi a la nit barcelonina depenien d’una pujada tarifària de dos euros que s’han inventat des de l’IMET (Institut Metropolità del Taxi). L’increment és a banda, és clar, de la pujada anual del 5% en les tarifes.
Des de la Federació de Taxistes afirmen que els nous preus –i cito textualment- “milloren les necessitats del taxista i permeten atendre l’usuari en millors condicions”. Des de l’AT desitgem que a partir d’ara els taxis que utilitzem estiguin a l’altura d’aquesta millora substancial… Celebrem, doncs, que per dos euros fem feliç un gremi tan nostrat i entranyable com aquest. Què poc costa el somriure d’un taxista. Sembla que, de fet, només dos euros. 

www.aixotoca.com

Accés de l'autor

Nom d'usuari
Clau
Recorda'm

Últims 30 canvis

Arxiu

« Novembre 2006 »
dl dt dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats