Logo de La Coctelera
Consigue un iPod Nano y 5 euros · ¡Crea tu blog gratis!
Login
Cerrar

Vida i reflexions d'un arqueòleg glamurós

Es molt dificil dur la torxa de la veritat entre una multitud sense cremar la barba a algú

« Carta al Nou Govern d'Entesa | Inicio

8 Noviembre 2006

Les clavegueres del Majèstic: Convergència de mal en pitjor.

Ui! Que malament li ha sentat perdre el poder a la dreta casposa de barretina i bisó!

Segons informa e-notices Joan Maria Roig, alcalde convergent d'Amposta és membre del consell d'administració de l'empresa Promociones Club de Campo & Golf de Ronda, l'empresa que projecta la construcció del complex urbanístic més gran de la serra de Ronda a la finca Los Merinos, amb dos camps de golf, un de pràctiques, tres hotels de cinc estrelles, 800 villages de luxe, un club eqüestre, una escola, una residència per a gent gran i un poliesportiu.
Aquest és el model urbanístic convergent: especulació urbanística i destrucció total del medi ambient!

Mentrestant, l'Audiència Nacional ha reobert el cas "Pallerols" un gravíssim escandol de corrupció d'Unió Democràtica, arrán de que aquest partit es quedava un 10% de les comissions en els cursos de formació de treball. Segons informa Busot Duran Lleida ha sobornat a Zapatero en que si la justícia no investiga aquest cas no li retirará el suport parlamentari.

I amb Zapatero és amb qui Arturito Mas va intentar parlar deseperadament Dissbte per intentar que el President del Govern espanyol avortés el Govern d'Entesa. Patétic!

I finalment ara resulta que els convergents están preparant un seguit d'actes, suposadament esporàdics contra la democràcia parlamentària: manifestacions, cacerolades i fins i tot UNA VAGA GENERAL!!

La pregunta és : Com es pot fer una vaga sense haver treballat mai? Deixaran les iaies d'anar a missa? Els empresaris no obrirán les fàbriques? Tancaran les seves portes els clubs de golf i les hípiques?

servido por glamboy69 sin comentarios

sin comentarios · Escribe aquí tu comentario





« Carta al Nou Govern d'Entesa | Inicio


Sobre mí

En aquest blog podreu llegir i comentar amb respecte les meves paranoies personals. Qualsevol comentari amenaçant o ofensiu serà inmediatament esborrat. (Traductor català/castellano para quien no entienda la lengua de Ramón Llull) Free Counter
Online Degree (Des del 5/12/05) . .

Buscar

La Coctelera