Logo de La Coctelera
Consigue un iPod Nano y 5 euros · ¡Crea tu blog gratis!

Vida i reflexions d'un arqueòleg glamurós

Es molt dificil dur la torxa de la veritat entre una multitud sense cremar la barba a algú

« PLACEBO- Meds. | Inicio | Mas vol entrar al KuKluxKlan »

18 Octubre 2006

El 1 DE NOVEMBRE...FOLLA'T A LA DRETA!

Per la memòria d'Antoni Gutierrez Diaz.

Per la sostenibilitat mediambiental i la protecció del territori.

Pels drets dels treballadors i les treballadores.

Per l'educació i la sanitat públiques, gratuïtes i de qualitat.

Per la integració des del respecte mutu als nouvinguts

Per una vivenda assequible per tothom.

Per un govern laic, antiracista i antifeixista.

Per la memòria històrica i la protecció arqueològica

EL PROPER 1 DE NOVEMBRE FOLLA'T A LA DRETA!
GOVERN DE CIU? NUNCA MAS!

VOTA ICV-EUiA, L'ÚNIC VOT QUE GARANTITZA QUE EL PIJO ENGOMINAT NO SERÀ PRESIDENT! ENCARA HI SOM A TEMPS!

servido por glamboy69 13 comentarios

13 comentarios · Escribe aquí tu comentario

He votat més d'una vegada iniciativa, i no sé si és la millor opció per "follar-se a la dreta". Massa poca trempera...

lo dijo Jose · 18 Octubre 2006 | 09:29

Jose, ara mateix és l'ùnic partit que ha descartat investir Arturito Mas com a President de la generalitat i l'únic partit que planteja les eleccions com una confrontació ideològica esquerra-dreta. Jo mai com ara havia tingut tan clar el meu vot.

lo dijo Roger · 18 Octubre 2006 | 09:42

Massa poca trempera? però t'has parat a analitzar el lema? A més, és complementari al de les JNC (de CiU) "Volem lligar amb tu"... a la qual cosa JEV (d'ICV) sembla respondre "Folla't a la dreta"

lo dijo Joan · 19 Octubre 2006 | 08:14

Tu mateix si vosl tirar el teu vot a les escombraries, pero ja t'asseguro que la victoria o la derrota sobre la dreta pot ser força ajustada i la bona o mala gestió no depén d'una campanya QUE HAN RETIRAT PER LES SEVES POSSIBLES CONNOTACIONS MASCLISTES i no per res més.

lo dijo Roger · 19 Octubre 2006 | 09:26

No puc més que mostrar-me més decebut encara avui, quan he sentit que el Saura sortia a demanar perdó per la campanya i, si no vaig errat, l'han retirat. De veritat que em sap molt greu haver de passar-me a l'extraparlamentarisme, però no hi ha una altra opció. Aquesta esquerra no respon a les meves aspiracions.

lo dijo Jose · 19 Octubre 2006 | 09:28

¡Qué pasa guarro!

Estamos decididos a acabar con gentuza como tu. Despidete de tu blog. España es una grande y libre. Y, sintiéndolo mucho, Cataluña y los catalufos forman parte de ella. Al que no le guste que se largue.Que se largue de España, del territorio NACIONal,indivisible e insustituible.

No sé que pretendes con esta mierdecita de blog que estás haciendo, pero somos unoa cuantos los que nos hemos comprometido con la nación, la única nación y te vamos a dar por culo a tutiplén.

¡Arriba España!

lo dijo Español · 20 Octubre 2006 | 03:23

Español, no saps que dius, no tens cocient intelectual i probablement ets un amargat que viu del passat i de la estupidesa.

Dedfinitivament aquet "español" és tupid i si algú ha de marxar ets tu, has de marxar de Catalunya si no t'agraden els catalans, això és casa nostra i no et volem veure ni al replà de l'escala.

lo dijo jaume · 20 Octubre 2006 | 09:22

Ha de guanyar l'esquerra o el comunisme que és el mateix. Fora empreses privades, si al control de l'estat sobre la propietat. Si a Iniciativa.

lo dijo Vipper · 20 Octubre 2006 | 12:02

Cadascun té dret a parlar i escriure en qualsevol llegüa oficial de l'estat i per molt que algunes persones els sapigue greu a la gent que a nascut a Catalunya sens a ensenyat a parlar i escriure el català que juntament amb el castellà també es la nostra llegüa i en algunes ocasions la de tota la nostra ascendencia, i per què no diguin que els catalans només parlem en català tambè us ho puc escriure en castellà (ei que no només ensenyen el català a les nostres escoles)

Cada uno tiene derecho de hablar y escribir en cualquier lengua oficial del estado español, y por muy mal que se sientan algunas personas a la gente que ha nacido en Cataluña se nos a enseñado a hablar y escribir el catalán que conjuntamente con el catellano también en nuestra lengua y en algunas ocasiones la de nuestros antecesores.

lo dijo Placebo · 20 Octubre 2006 | 08:08

Soy Español, sí. Hablo y escribo en los grandes idiomas de mi patria que es España, osea, Català y Castellano. Por desgracia no hablo Euskera ni Galego ni todos los demás idiomas de nuestra rica tierra (Bable, Aranés, etc)

Sólo a los incultos y pequeños despistados; hombrecillos debikles que se cobijan bajo las faldas de la ignorancia, se les ocurre decir que sólo se debe hablar y/o escribir un único idioma del "Imperio"(vaya chorrada)

Sin más me despido animando a todo inculto e idiota a comprender mejor la situación nada facil de nuestro país(que es España, donde no todos se identifican con una bandera sino con muchas.

Adeu

Agur

Adiós

Chao

lo dijo Soy Español · 20 Octubre 2006 | 08:19

Hola que tal! Soc el Roger i acabo d'aplicar el sistema de censura massiva davant uns 20 comentaris que tan sols posaven "España, españa..." per tal d'entorpir la lectura i el debat.

Sento no haver-ho pogut fer ahir, però vaig sortir de casa a les 7:00 i vaig tornar a les 24:50.

Tan sols afegir que em resulta molt curiós que aquest pseudohumà feixista em clavi tot aquest discurs ultraespanyolista arrán de posar propaganda d'ICV-EUiA i no per dir res especialment independentista. Per que serà?

lo dijo Roger · 21 Octubre 2006 | 09:22

ho sento però deixo de llegir això, me sembla molt bé que tinguis les teves opinions, els teus ideals, però això es una merda propagandista de esquerra els verds. tan anar de puesto i de culte ha afectat el teu cap.

lo dijo deixo de llegir el teu blog · 23 Octubre 2006 | 01:49

Anim en el blog, esta molt be! No fages cas als tios estos... Els unics gilipollas aquí son ells

Salutacions des del País Valencià!!

lo dijo benet16 · 5 Noviembre 2006 | 06:08





« PLACEBO- Meds. | Inicio | Mas vol entrar al KuKluxKlan »


Sobre mí

En aquest blog podreu llegir i comentar amb respecte les meves paranoies personals. Qualsevol comentari amenaçant o ofensiu serà inmediatament esborrat. (Traductor català/castellano para quien no entienda la lengua de Ramón Llull) Free Counter
Online Degree (Des del 5/12/05) . .

Buscar

La Coctelera