Logo de La Coctelera
Consigue un iPod Nano y 5 euros · ¡Crea tu blog gratis!

Vida i reflexions d'un arqueòleg glamurós

Es molt dificil dur la torxa de la veritat entre una multitud sense cremar la barba a algú

« Les clavegueres del Majèstic: Convergència de mal en pitjor. | Inicio | CIU-KKK es llença al "Kale Borroka" contra la democràcia. »

10 Noviembre 2006

ISRAEL ESTAT HOMOFÒBIC

L'estat d'Israel ha demostrat un cop més estar a la mateixa alçada en quant a drets socials que tots els paísos àrabs que el rodegen. Un país occidental, rodejat d'integristes? Já!

Avui el Govern d'aquest estat obertament terrorista, ha decidit un cop més avantposar els drets de la carcundia jueva ultraortodoxa i de nou fanàtics i integristes d'aquesta mentida anomenada religió han conseguit recluir la Marxa del Orgull Gai a un Estadi universitari tancat, mentre aquests subesarrollats mentals dels tirabuixons, la barba i els vestits del s. XVII es passejaven per Jerusalem celebrant el seu nou triomf contra la raó i el progrés. I com no el Papa Nazinguer saltant d'alegria.

Mentre estant un grup d'activistes homosexuals ha intentat realitzar la marxa, essent reprimits durament per la policia, com podeu veure a la imatge. I tot això sense oblidar que a la marxa de l'any passat diversos manifestants varen sofrir ferides per apunyalament quan un xalat dels tirabuixons es va colar a la marxa.

Sincerament a vegades em donen ganes d'oblidar els meus principis a favor del relativisme culural i tornar a la filosofia evolucionista unilineal del darwinisme del s. XIX fent una llista de cultures més o menys evolucionades.

Per qué després vinguin els sionistes a defensar el terrorisme d'estat perqué la cultura islámica és una amenaça a occident. En fi, la realitat és massa obstinada...

Aquí us deixo les imatges de la gran victória del moviment GLTB sobre el fanatísme jueu: la contundent victòria del transexual Dana Internàtional a Eurovisió. Dana for President!!

Tags: ,

servido por glamboy69 sin comentarios

sin comentarios · Escribe aquí tu comentario





« Les clavegueres del Majèstic: Convergència de mal en pitjor. | Inicio | CIU-KKK es llença al "Kale Borroka" contra la democràcia. »


Sobre mí

En aquest blog podreu llegir i comentar amb respecte les meves paranoies personals. Qualsevol comentari amenaçant o ofensiu serà inmediatament esborrat. (Traductor català/castellano para quien no entienda la lengua de Ramón Llull) Free Counter
Online Degree (Des del 5/12/05) . .

Buscar

La Coctelera