VilaWeb.cat
Arxiu: AixoToca.com

Per consultar l'arxiu general fes clic aquí
aixotoca-edu | dimarts, 14 de novembre de 2006 | 20:43h

Ciutadans, Partido de la Ciudadania ha enviat una carta al presumiblement futur president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, demanant-li que faci un discurs trilingüe pel seu protocol·lari Discurs de Nadal. Segons una còpia de la carta que ha tingut AT a les seves mans, es demana que s’enregistrin 3 versions del discurs, i que al moment de la seva emissió els telespectadors puguin triar l'idioma que vulguin a través del comandament a distància. S’ha pregat a Montilla que utilitzi el català, l'espanyol com no i llenguatge per a sordmuts.

Ciutadans no descarta en un futur que algun dels seus 3 diputats s’expressi en llatí al Parlament, ja que consideren que la gent ha de parlar amb la llengua vulgui. La resposta de Montilla no s’ha fet esperar i ja ha contestat que el seu discurs serà bilingüe i simultani, ja que és de la forma natural amb la que ell s’expressa. La versió per a sordmuts sembla que es podrà seguir pel canal 3/24.

www.aixotoca.com

aixotoca-edu | dimarts, 14 de novembre de 2006 | 09:01h

Fonts confirmadíssimes properes a RENFE afirmen que s’ha distribuït una droga d’efectes considerables a les altes esferes de l’empresa. Els primers efectes d'aquest estupefaent es van començar a deixar notar divendres passat quan RENFE va emetre un comunicat assegurant que aviat tindrem un dels millors serveis de rodalies del món.

Diferents metges consultats per AT han afirmat que es tracta d’una droga molt potent, ja que ningú amb dos dits de seny seria capaç d’afirmar tal cosa. És més, psicòlegs reconegudíssims han assegurat que en els propers dies els efectes es poden multiplicar i provocar que es doblin els serveis de rodalies, que es retornin els diners als usuaris afectats per les últimes avaries i que es demani perdó per la seva existència.

Des d’Això Toca ens conformem amb que demanin perdó per existir.

www.aixotoca.com

Accés de l'autor

Nom d'usuari
Clau
Recorda'm

Últims 30 canvis

Arxiu

« Novembre 2006 »
dl dt dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats