VilaWeb.cat
Arxiu: AixoToca.com

Per consultar l'arxiu general fes clic aquí
aixotoca-edu | dijous, 2 de novembre de 2006 | 22:17h
Després del resultat de les eleccions al Parlament, el cap de campanya de CiU, David Madí, ja prepara un nou DVD. En aquest cas, la producció no serà un documental contra el Tripartit, sinó que lloarà el partit dels linxaments, ERC, amb el qual intentaran, de totes totes, seduir el partit independentista.

El documental que ben aviat sortirà a la llum, i que tindrà una durada aproximada d’1 hora (buf!), glossarà les bones accions d’ERC al llarg dels seus 70 anys d’història. I per demostrar la bona voluntat de CiU, de regal amb el DVD s’inclouran els pantalons de l’Artur Mas.

www.aixotoca.com

aixotoca-edu | dijous, 2 de novembre de 2006 | 14:59h

Mas campió? Montilla fracassat? En principi sembla que seria una bona anàlisi. Però qui serà el proper president de la Generalitat? El Puigcercós sembla ser un fanàtic de la Nocilla, però el Carod potser tira més cap a la Nutella convergent. El resultat: qui mani més a Esquerra, tria el president.

L'únic clar són els resultats. CiU ha guanyat dos diputats i un article del Sostres lloant el SuperMas, el PSC s'ha estrellat perdent cinc escons (encara que el Periódico destaqui la gran victòria al Prat de Llobregrat de Montilla) i Esquerra se n'ha sortit i enlloc de la clau ara mostraran el blacandequer. El PPiqué s'han quedat més o menys igual d'arraconats i IC-V s'han folla't al PSC i li han tret tres escons d'una volada ecològica. Només queden els Ciutadans, aquests universalistes de pacotilla, que denuncien la discriminació del castellà a Catalunya... i és que els extraterrestres existeixen!

www.aixotoca.com

aixotoca-edu | dijous, 2 de novembre de 2006 | 13:31h

Després de mesos i mesos de campanya, precampanya i precampanya de la precampanya, el circ polític s'atura per saber qui serà el próxim director general. Malgrat que la participació és irrisória i lamentable, la decisió popular s'ha fet saber. L'escrutini no permet una legislatura en solitari al capdavant del circ i, per tant, s'obre l'espectacle dels pactes.

Tot i que el que ha rebut més suport és el culturista-hedonista Mas la seva mala fama el pot deixar tot sol davant l'escena. L'anterior direcció, marcada per números espectaculars i polémics es podria, malgrat tot, reeditar: la clau de la gàbia de les feres encara és a mans d'Esquerra. El pobre Carod haurà de decidirentre el número de les llenties o el de tornar a dónar crèdit a l'home de les crispetes Montilla. Veurem que ens deparen les properes jornades en el circ parlamentari. Per cert, no es perdin el propers moviments de la nova adquisició: els terriers ballarins de miíster Albert Boadella. Espectacle assegurat.

www.aixotoca.com

Accés de l'autor

Nom d'usuari
Clau
Recorda'm

Últims 30 canvis

Arxiu

« Novembre 2006 »
dl dt dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats