VilaWeb.cat
joanribet | divendres, 17 de novembre de 2006 | 17:49h

Fa uns dies a la ràdio, l’alcalde de Premià de Mar afirmava que estava molt molest de com havia anat tot el tema del CRAM. Segons deia, se n’havia assabentat a través dels mitjans de comunicació. Si realment això és veritat la incompetència d’aquest govern supera límits.

 


A Premià ja fa dies que els carrers van plens de la última i trista notícia municipal. El CRAM, el Centre de Recuperació d’Animals Marins de Catalunya marxarà del poble per la deixadesa del seu local, que sembla ser que finalment haurà de ser enderrocat perquè s’ampliarà la zona verda.

Amb tot això la preocupació de l’ajuntament per salvar aquesta institució premianenca ja ens podem imaginar que ha estat nul·la. Dissenyen un pla urbanístic d’aquells que fan mal als ulls i són incapaços de reservar un espai per al CRAM, i no només això, sinó que pel que diu el propi alcalde no en sabia res de la situació precària de l’entitat.

Amb tot això es demostra que el cap de l’Ajuntafems de Premià està molt interessat per la vida quotidiana i pel conjunt d’entitats locals. Sense anar més lluny recordo que fa un any el senyor Batlle no sabia ni que tinguéssim una proposta de festa major d’hivern, ni de penja-culpes, ni de res de res... és a dir, una persona que amb tot el respecte institucional que es mereix està contínuament a la parra del que passa al poble, no pot està al capdavant d’un consistori. Això realment és preocupant.

Amb el tema del CRAM, cal destacar a més, que hi ha un gran esforç per camuflar el tema i perquè no vagi més enllà del que anirà inevitablement. De fet l’últim número del butlletí municipal infecte que l’ajuntament reparteix no es feia ressò de la marxa del CRAM cap al baix llobregat, però sí del bonic alliberament de les tortugues on tots se’ns falta es van a fer la foto.

Precisament en aquest alliberament també hi va assistir el conseller de medi ambient i habitatge Fransesc Baltasar, que per dir les bajanades que va dir, millor que se n’hagués anat amb les tortugues mar endins. Ni més ni menys l’ecosocialista va deixar anar que els premianencs i premianenques podríem estar tranquils perquè d’alguna manera o altra Premià seguiria tenint un lligam amb el centre, o almenys amb la temàtica.

D’alguna manera o altre aquest senyor es va quedar tant ample llegint el discurset que minuts abans havia fet el seu col·laborador, i amb la tranquil·litat que ara amb el nou govern ves a saber si ell hi serà. Però tranquil senyor Baltasar perquè en cas que el convidessin a quedar-se al govern cap polític premianenc serà capaç de venir i passar-li comptes del que va dir en aquest poble... segurament ni l’alcalde ni els regidors se n’han assabentat...

En resum: n’estic fart de tenir un alcalde que cada dos per tres faci veure que no sap res del que passa al seu voltant i a més escampi a través de la ràdio que està indignat per com van les coses. Vostè ja fa la seva feina?

Quina vergonya tenir un equip de govern tant incompetent. El CRAM a Premià!

Comentaris: 2
  • calma nano
    Mirèia | dissabte, 18 de novembre de 2006 | 17:54h
    ets una mica insolent i parles de coses que desconeixes. erc és una part noble del govern que tu critiques amb fanatisme.
  • En Batlle ja sabem en què pensa...
    tony blair | divendres, 17 de novembre de 2006 | 21:07h
    En Batlle a aquesta hora ja deu ser al....ja m'enteneu! Fa anys que se sap que el CRAM marxaria, la Fanego ho tenia claríssim, i per miopia (podria haver estat un bon atractiu pel poble) ho han deixat perdre...com sempre.

Accés de l'autor

Nom d'usuari
Clau
Recorda'm

Últims 30 canvis

Arxiu

« Novembre 2006 »
dl dt dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats