VilaWeb.cat
Arxiu: AixoToca.com

Per consultar l'arxiu general fes clic aquí
aixotoca-edu | divendres, 10 de novembre de 2006 | 14:59h
Segons informen els mitjans de comunicació ordinaris Pepe Montilla serà l'encarregat de dirigir la Política Lingüística de la Generalitat en la present legislatura. La notícia ha transcendit els àmbits humorístics ja que no es tracta de cap broma. A la redacció d'Això Toca ens han arribat veus de noves possibles conselleries. Iceta i Saura podrien dirigir conjuntament la nova Secretaria per al Desenvolupament Lliure de les pràctiques Homosexuals i, a proposició d'ERC, Jiménez Losantos podria ser el pròxim president del Consell Audiovisual de Catalunya. Tampoc es descarta que Cultura recaigui en mans de David Beckham i que Medi Ambient sigui gestionat per Repsol. Des de CiU ja volen convocar una manifestació reclamant que a Duran Lleida li correspongui una conselleria de Laicisme. Seguirem informant.
aixotoca-edu | divendres, 10 de novembre de 2006 | 12:32h

José Montilla, el futur president de la Generalitat de Catalunya, té previst una donació d'aproximadament 20 milions d'euros a l'empresa de la Nocilla, segons ha pogut saber AT.

Sembla que aquesta voluntat respon a una mena d'agraïment als serveis prestats durant la campanya electoral, amb el suport de Nocilla al candidat Montilla, com l'aliment que necessita Catalunya aplicat al candidat socialista. Tot i que recordem, ningú s'apropia l'esmentat anunci, ni per part del PSC ni per part de l'empresa Nutrexpa. De tota manera sembla que els beneficis que ha reportat al candidat deuen ser amplis, donat l'elevat import de la subvenció...

Una font anònima de la seu de carrer Nicaragua ens confirma la donació i ens desmenteix que la decisió formi part del projecte que han reiterat sovint en la campanya de la Catalunya social.

El que sí hem pogut saber és que a diferència d'altres ocasions els canapès servits als periodistes que estaven a la seu socialista durant la nit electoral, se'ls va oferir pa amb nocilla en comptes de les tradicionals patates fregides o olives.

www.aixotoca.com

Accés de l'autor

Nom d'usuari
Clau
Recorda'm

Últims 30 canvis

Arxiu

« Novembre 2006 »
dl dt dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats