VilaWeb.cat
Arxiu: AixoToca.com

Per consultar l'arxiu general fes clic aquí
aixotoca-edu | dilluns, 13 de novembre de 2006 | 21:10h
 

El Ronaldinho la va liar i l’escamot d’Això Toca “missió: Gaspart dimissió!”, va dur a terme la seva encomiable tasca amb les dosis de friquisme corresponent. Tot i això, els serveis de seguretat del FC Barcelona van retirar la pancarta en dues ocasions. Aquest atac sense precedents a la llibertat d’expressió,  afegint-hi la minusvalidesa mental de l’inefable àrbitre assistent Rafa Guerrero, van encendre els ànims del plàcid -per no dir paralímpic- públic del Camp Nou, que a l’uníson va proferir diferents càntics, entre els quals destaquem “Això Toca sí, Gaspart dimissió!”

Alguns rumors acabats d’inventar, ens informen que Jimmy Jump està estudiant de fitxar per AT. Esperem que aquesta confidència que us fem arribar no arribi a bon port.

www.aixotoca.com

aixotoca-edu | dilluns, 13 de novembre de 2006 | 00:38h

Això Toca vol rememorar una etapa oblidada pels aficionats blaugranes. Sovint es parla de la recuperació de la memòria històrica: de la Guerra Civil de la Transició... però oblidem que aquest exercici també s’ha de fer en el sí de la primera institució esportiva del país. Exigim doncs recuperar la figura d'un president tan peculiar com en Joan Gaspart. I és que ja hem oblidat aquelles mocadorades? Qui no recorda els fitxatges de Geovanni i Rochemback? I què dieu del Rexach entrenador i del retorn del Van Gaal? No podem oblidar aquells anys clau del nostre club.

Aquest diumenge, en el transcurs del FC Barcelona- Saragossa, un grup d’aficionats penjarà de la segona graderia del Camp Nou una enorme pancarta exigint la dimissió de Joan Gaspart. Tot plegat, amb l'objectiu de recordar i recuperar la memòria d’un temps no tant llunyà.

No diuen a Madrid que anem malament? Gaspart, fot el camp. Per caritat humana...

www.aixotoca.com

Accés de l'autor

Nom d'usuari
Clau
Recorda'm

Últims 30 canvis

Arxiu

« Novembre 2006 »
dl dt dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats