VilaWeb.cat
Arxiu: De l'Holocè estant

Per consultar l'arxiu general fes clic aquí
marcbel | Informàtica, Internet i Tecnologia | divendres, 24 de novembre de 2006 | 17:27h
Avui s'ha fet oficial que Nokia passarà a incorporar el català als seus models de telèfonia mòbil. Fa uns dies ho comentava al bloc. No m'ha quedat clar si a banda dels menús també incorporaran els diccionaris predictius (T9).

Aprofitant això i que és molt difícil trobar informació sobre els models de mòbil amb l'opció de català, he creat un nou article a la Viquipèdia:

Llista de telèfons mòbils en català

Podeu contribuir directament a la Viquipèdia amb el model del vostre mòbil en català, i escriure un comentari en aquest apunt amb el model i la marca.
marcbel | Divers | divendres, 24 de novembre de 2006 | 15:57h
(¿Per què serà que arribem a donar versemblança a aquestes coses?)

Jo això no sé si és veritat (realitat que supera la ficció) o realment aquest senyor Morales de RENFE existeix. No vaig sentir el programa en directe, però m'ha arribat aquest tall: sembla real (actual.: però no ho és). La qüestió és que un representant de RENFE diu que els problemes de rodalies que estem patint és culpa dels catalans, que somos espanyoles, que a més volem la independència i aprofitar-nos dels calers de TODOS los espanyoles. Digne de la COPE i Libertad Digital.

Sentiu el fitxer MP3 d'aquí sota.

NOTA: Si no el sentiu bé directament en clicar, deseu l'enllaç al disc (Opera: botó dret sobre l'enllaç--> Save target as; Firefox: botó dret ratolí sobre l'enllaç-> Desa l'enllaç al disc) i sentiu-lo amb el vostre reproductor.

Actualització: Sembla ser que és un broma, com explica un comentari d'aquest apunt. La veu és d'en Deltell. Em sonava a la seva veu, però no l'acabava de reconèixer. Correspon a les bromes que fan normalment al programa d'en Clapés, però normalment arriba un moment que es nota clarament que ho és: se'ls hi acaba anant l'olla completament. Tanmateix, sabem que persones com aquestes existeixen, i per això dubtem si és broma o realitat.
Arxius: RENFE a RAC1 - El senyor Morales de RENFE a RAC1

Accés de l'autor

Nom d'usuari
Clau
Recorda'm

Últims 30 canvis

Notícies VilaWeb

Bici-Vici

Darrers terratrèmols (M >5)

New Scientist

Planeta Softcatalà

Arxiu

« Novembre 2006 »
dl dt dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats