Logo de La Coctelera
Consigue un iPod Nano y 5 euros · ¡Crea tu blog gratis!

Vida i reflexions d'un arqueòleg glamurós

Es molt dificil dur la torxa de la veritat entre una multitud sense cremar la barba a algú

« MAQUILES: Terrorisme empresarial al llindar dels estats | Inicio | A VOTARRR...! »

15 Junio 2006

Odiar al PP forma part de la cultura catalana.


De que s'extranyen els polítics de l'ultradreta anticatalana cada cop que venen a fer campanya per demanar l'extermini de la nostra cultura a casa nostra, com si de hitler a un gheto es tractés?
No esperarien pas que els rebessim amb xerinola i serpentines en plan "Bienvenido Mr Marshall", no?

El odi cap al Pp es un fet cultural tan nostrat com ho pot ser el pa amb tomaquet o la sardana i hi han historiadors que afirmen que es remonta a temps de l'antiguitat o fins i tot de la prehistòria remota, transmetent-se de generació en generació .

Qui no recorda aquells magnífics llençaments d'ous contra Vidal Quadres cada 11S? Aix, quins temps aquells!

Ara que no manen ja no podem realitzar aquelles macromanis o megacacerolades que feien retronar tot el barcelonés i ens hem de treure el "mono" d'alguna forma! I que millor que practicar el tir al fatxa, esport en el que si valdria la pena fer-ne seleccions catalanes: arrasariem!

Tot i que per molt que ens hi esforcem mai superarem el nivell d'odi neonazi de Losantos o el règim de tortura, assasinats i terror que va imperar a casa nostra durant el període en el que Júlia Garcia Valdecasas va ser Delegada del Govern Aznar.

En fi us animo a participar aquest diumenge al referendum donant una bona pallissa a Acebes i companyia i desfogar així l'odi cap a aquesta escoria infrahumana que espero algún dia desaparegi definitivament.

servido por glamboy69 6 comentarios

6 comentarios · Escribe aquí tu comentario

Estoy contigo el SI, debería ser aplastante.

Por cierto, que ha sido de la ex alto cargo Julia García Valdecasas, ¿está presidiendo alguna empresa multinacional? como pago a los servicios prestados al estilo de Martín Villa.

Saludos

lo dijo imagina · 15 Junio 2006 | 07:04

Ostres tu... Així doncs el "fet diferencial" era això ???

Doncs jo dec ser molt, però que molt catalana !!!

Petons

Gemma

lo dijo Gemma · 16 Junio 2006 | 06:37

Doncs ara la Valdecasas és diputada a Madrid. Una de les que es fan les indignades pel fet que Aznar no sigui l'únic a dialogar amb ETA.

Sabieu que és neboda d'un dels fundadors de la Falange?

Salutacions.

lo dijo Oscar · 16 Junio 2006 | 08:05

Estoy de acuerdo... Espero que gane el si de una forma clara... Los del PP me recuerdan a los antiguos amos coloniales, te esclavizaban, te apaleaban, te daban como moneda de cambio y encima esperaban que el negrerío les respetase y hasta les quisiese...

lo dijo Mercedes · 16 Junio 2006 | 12:06

M'he vist obligat PER PRIMERA VEGADA en la llarga història d'aquest blog a censurar un comentari, realitzat en aquest cas per asdfasdlñ ja que es limitava a repetir 200 vegades un mateix lema absurd "Donde hay manipulación hay odio"... ja ho haviem entés la primera vegada gràcies.

I mira que han deixat comentaris fatxes, anticatalans, homófobs, carlistes, desfassadissims... fins i tot vaig fer un concurs (http://www.lacoctelera.com/glamboy69/post/2006/04/07/trieu-comena...) per triar el més passat de voltes! Pero MAI m'havia trobat amb un cas d'idiotesa tan profunda com per censurar un dels 670 comentaris del blog. QUINA PENA

lo dijo Roger · 16 Junio 2006 | 06:20

También forma parte de la "cultura" catalana el pegar a los que hablan español, el agredir, el juntarse a tomar tapas con terroristas, la censura, el 3%, el 20%. el hundimiento de barrios (El Carmelo), el independentismo pero sin la pela, el creerse un país sin serlo, ...Ésa es vuestra cultura:Disfrutadla

lo dijo Trinlosar · 19 Junio 2006 | 05:48





« MAQUILES: Terrorisme empresarial al llindar dels estats | Inicio | A VOTARRR...! »


Sobre mí

En aquest blog podreu llegir i comentar amb respecte les meves paranoies personals. Qualsevol comentari amenaçant o ofensiu serà inmediatament esborrat. (Traductor català/castellano para quien no entienda la lengua de Ramón Llull) Free Counter
Online Degree (Des del 5/12/05) . .

Buscar

La Coctelera