VilaWeb.cat
Arxiu: AixoToca.com

Per consultar l'arxiu general fes clic aquí
aixotoca-edu | dilluns, 6 de novembre de 2006 | 20:51h

La Generalitat ja té, virtualment, nou govern arran del pacte PSC, ERC i ICV, fet que durà a José Montilla a la presidència. En aquesta segona oportunitat pel govern tripartit, no es contempla cap viatge a Perpinyà ni al Dragon Khan. Més aviat, es pretén un ritme tipus nòria i es prohibirà a Carod-Rovira sortir del Pati dels Tarongers.

Mentrestant, el cap de la campanya de CiU, David Madí, diuen que té la idea de tancar-se a la tomba de Guifré el Pelós.

www.aixotoca.com

aixotoca-edu | dilluns, 6 de novembre de 2006 | 10:02h

Insistents rumors arriben a la nostra redacció assegurant que el director de campanya de CiU, David Madí, ha estat trobat aquest diumenge in fraganti en una actitud sospitosament eufòrica amb el director d’El Mundo, Pedro J. Ramírez, i d’altres representants de l'entorn popular, tot coincidint amb l’anunci de reedició del Tripartit. Sembla que el cava català ha corregut generosament en les files populars amb la possibilitat de seguir martiritzant ZP amb l’endimoniat Carod, sense necessitat d’haver de fabricar un nou “monstre” en la figura d’Artur Mas.

L'editorial d'El Mundo el dimecres electoral recomanant un Govern de CiU, ja va resultar tot un caramel enverinat cap als convergents, donada l'acreditada fama del rotatiu en la defensa dels interessos de Catalunya. Però res comparable amb la campanya electoral orquestrada pel tal Madí, des del ridícul DVD estil FAES fins el patètic paper de Mas al debat televisiu, passant pel "brillant" carnet per punts als immigrants. En una entrevista pre-electoral Montilla es qualificava irònicament com a infiltrat de David Madí davant una pregunta sobre el possible tongo sòciovergent. Segons aquests rumors, sens dubte infundats, ¡¡l’infiltrat conspirador a CiU hauria estat el propi Madí!! Seguirem informant... o no.

www.aixotoca.com

Accés de l'autor

Nom d'usuari
Clau
Recorda'm

Últims 30 canvis

Arxiu

« Novembre 2006 »
dl dt dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
MÉSVilaWeb és una producció de Partal, Maresma & Associats