L’ESQUERRA MUNICIPAL, LA RESPOSTA CONTUNDENT

16 abril, 2007 on 5:28 pm | A Paeria |

                 A GIRONA ENS VAM CONJURAR PEL BENESTAR I LA INDEPENDENCIA

Ahir, al Parc de la Devesa de Girona, vam  fer públiques les més de 700 llistes que Esquerra presentarà el proper 27 de maig als ajuntaments dels Països Catalans. Tal i com vaig explicar als companys i companyes, la força dels ajuntaments governats per Esquerra ha de ser la que ens porti a fer crèixer la majoria social que reclami la independència de Catalunya. Davant una eventual sentència del Tribunal Constitucional en contra de l’Estatut, instigada pel PP i consentida pels altres espanyolistes, la resposta més contundent l’ha de donar la ciutadania facilitant governs locals nacionalment forts. I, ara com ara, només a Esquerra tenim clar què significa defensar netament la nostra nació.

Les espectatives són més que bones. No només a la ciutat de Lleida, on no perdem el temps treballant per fer regidora la Marta Marín, que ocupa el cinquè lloc de la candidatura, sinó a tota la nació les dones i els homes d’Esquerra ens estem trobant amb la petició de la ciutadania de mantenir-nos forts. Som rigorosos en la gestió i també tenim una ideologia que hem de transformar en majoritaria de manera rigorosa.

Mireu, mentre uns i els altres s’entesten en malbaratar fons en campanyes publicitàries artificials, els d’Esquerra estem per la feina. No crec que hagi de gastar molts diners en anuncis als diaris per què la gent que ens coneix sàpiga que ens estimem Lleida per sobre de tot. Ho demostrem amb la feina diària, el Jordi Castells, la Marta Marín, el Francesc Mitjans, la Montse Bergés, el Xavier Aluja, tot l’equip d’Esquerra al partit, la Paeria i la resta d’institucions, i jo mateix.

I ens estimem Lleida tant com ens estimem el país. Per això ens preocupa una nova retallada de l’Estatut: no es pot menyspreuar d’aquesta manera la voluntat de la ciutadania. I ho diem nosaltres, que vam promoure el vot en contra a l’estatut retallat per Mas i Zapatero, però que, per damunt de textos legals, ens creiem la democràcia i, per tant, acatem la voluntat popular.

Si un tribunal, del signe que sigui, no acata la voluntat de la ciutadania democràticament expressada a les urnes, en quin paper queda aquest tribunal i les institucions que el suporten?

Un esplèndit resultat d’Esquerra als ajuntaments catalans és la millor resposta de fermesa democràtica que la ciutadania pot donar als que volen jugar amb el nostre futur.

No Comments yet »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet