REFLEXIÓ EN CALENT

2 novembre, 2006 on 2:10 pm | A Política General |

La ciutadania ja ha parlat i ha configurat un nou Parlament de Catalunya en el qual Convergència tindrà més diputats, però no tots els que esperava i els socialistes han vist àmpliament castigada la seva erràtica estratègia de submissió a Madrid en benefici d’Iniciativa i el preocupant experiment anomenat Ciutadans.

Esquerra, per la nostra part, crec que hem resistit amb dignitat els dos anys i mig de campanyes i mentides en contra amb un desgast mínim i molt localitzat a Barcelona. L’altra dada a destacar és la baixa participació i l’elevada quantitat de vots en blanc, que indiquen un cert càstig a totes les formacions. 

Amb aquest panorama, no gaire allunyat del que Catalunya va dibuixar l’any 2003, s’obre el temps dels pactes. Confio en que no es faci esperar gaire la formació del nou Govern i que aquest, sigui el que sigui, es fonamenti en la lliçó apresa de que no podem tornar a pujar-nos en el Dragon Khan. Hem de donar motius la ciutadania per guanyar la tendència a l’abstenció.     

 

No Comments yet »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet