1. És @ bcn

  •   (Activitats)

     


  • És.@.bcn és un espai que difon una selecció d’activitats lúdiques, culturals i ciutadanes perquè als barcelonins no se’ls passi per alt el millor que ofereix la ciutat. La selecció es basa en propostes de l’apartat Agenda destaquem del web de l’Ajuntament de Barcelona.

    Així, diàriament És.@.bcn serà la vostra guia de tot allò que passa a la nostra ciutat. Us oferirem reportatges de tota l'actualitat d'oci, lleure i cultura. Visitarem exposicions, anirem al teatre, us posarem al dia dels concerts, us proposarem rutes i activitats infantils... Tot això perquè gaudiu al màxim de les múltiples propostes que ofereix Barcelona. No us ho perdeu!

     

     

     

     

  • de dilluns a divendres

    07.49h

    15:30h

    20:20h

    Redifusió

    de dilluns a divendres 15.30 i 20.20

  •  Equip:

    Durada: 10 min.
    Classificació: Tots els públics

    Presentat per:

    Janot Caba

    Des de 1998, Janot Caba està lligat a Barcelona Televisió. Ha estat presentador, redactor i coordinador de l’Agenda Cultural; coordinador, redactor i presentador de butlletins informatius; coordinador del programa BTV Clàssica; col·laborador dels programes Hola Barcelona, No Tenim Criteri i B360º; guionista i director del Videomaton Show Vol.2; i ha col·laborat en moltes altres tasques a la cadena com a presentador i com a veu en off.
    Paral·lelament, ha posat veu a la docusèrie Benidorm (Cuatro), ha col·laborat puntualment amb altres mitjans de comunicació (Catalunya Música, RAC1, Via Digital, etc), i ha treballat com a presentador i/o locutor per a entitats com l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya o el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, entre d’altres.




    - Producció de:
    Antena Local

  •  Contacta 

Per navegar per aquesta web recomanem navegadors basats en Mozilla com Firefox o Microsoft Internet Explorer 6 o superior.

Cal tenir activades les opcions Javascript i CSS.

© Barcelona Televisió, 2006