1. Hola Barcelona

  •   (Magazine matinal)

    Hola Barcelona és un programa informatiu en directe que porta tota la informació de proximitat per prendre el pols a la ciutat. Durant tres hores al dia, Olga València, Núria Dias i Ferran Vergés,  proposen  un seguiment més ampli i social de la ciutat en què tindran espai totes les veus de Barcelona.

  •  

    Hola Barcelona és un programa informatiu en directe que porta tota la informació de proximitat per prendre el pols a la ciutat. Durant tres hores al dia, Olga València, Núria Dias i Ferran Vergés, i durant una hora i mitja els caps de setmana amb Àngels Planagumà, proposen a Hola Barcelona un seguiment més ampli i social de la ciutat en què tindran espai totes les veus de Barcelona.

    Hola Barcelona és una de les grans apostes de l’àrea d’informatius de Barcelona Televisió, un format que barreja actualitat amb informació de serveis, previsions meteorològiques, connexions en directe amb diversos punts i esdeveniments de la ciutat, entrevistes en directe sobre l’actualitat i el seguiment de la vida municipal.




    Les cares d’Hola Barcelona
    Les cares prenen protagonisme a les informacions d’Hola Barcelona. I és que els reportatges informatius dels diferents barris i districtes de la ciutat els construeixen els corresponsals dels districtes, que fan que els micròfons de Barcelona tv estiguin encara més presents als carrers de la ciutat. 

    Els continguts
    Hola Barcelona incorpora el concepte d’informació de serveis. Al llarg del programa es fa una ullada a l’estat del trànsit, i s’incorpora la informació meteorològica amb un caire més profund i més medioambiental que una simple repassada a les temperatures i les previsions.





    De 14.00h a 14.30h, Hola Barcelona emet un informatiu en llengua de signes catalana i subtitulat per a sords.



    També inclou informació sobre medi ambient, educació, salut, motor, tecnologia domèstica i Internet, entre d’altres. 

     


     

     

     

  • de dilluns a divendres

    12.30h

    Redifusió

    - - -

  •  Equip:

    Subtitols: Català
    Llengua signes catalana
    Durada: 180 min.
    Classificació: Tots els públics

    Presentat per:

    Olga València

    Núria Dias

     

    Ferran Vergés

    - Producció de:
    Lavínia tec.com.

  •  Contacta 

Per navegar per aquesta web recomanem navegadors basats en Mozilla com Firefox o Microsoft Internet Explorer 6 o superior.

Cal tenir activades les opcions Javascript i CSS.

© Barcelona Televisió, 2006