Afegir www.totmataro.cat als marcadors Envia un correu Envia un correu Rebre noticies Subscriu www.totmataro.cat Noticies
dilluns,
30 abril 2007
El Tot Mataró
El Tot Esport
25 anys d'El Tot
El Tot Granollers
A.C.P.G.
Exposició
Monuments
Notícies
Seccions
Serveis
Guia

 


 

25 anys de gràcies

 

Una efemèride: un bon moment per agrair el vostre suport

Sempre és bo aprofitar les efemèrides per coses positives. La nostra intenció celebrant aquest aniversari és donar les gràcies amb aquest número especial de 25è aniversari a tota la gent que ha fet possible al llarg de tants anys que un projecte, en el seu dia tan arriscat, es consolidés i hagi seguit creixent fins ara. I en aquest sentit hi ha tres pilars bàsics: els lectors, els anunciants i l’ampli equip que forma part de l’engranatge de la revista.
A tots, moltes gràcies.

Perquè d’aquí un temps, l’aniversari haurà passat, seguirem comptant anys menys rodons (26, 27...) però El Tot Mataró seguirà cada setmana puntual a la seva cita setmanal als forns de pa, botigues, mercats... En definitiva, els punts tradicionals on recolliu cada setmana un producte que esperem que continuï sent útil. Útil per a la gent que vol informar-se del què passa a la seva ciutat, útil per facilitar la complicada tasca de trobar pis, útil per aquells que a última hora consulten els horaris del cinema, per aquelles persones que es troben buscant feina o venent el seu cotxe...
I si setmanalment la revista surt al carrer, diàriament seguirem oferint-vos els mateixos serveis ara a través d’una porta a internet renovada que pretén fer un pas endavant: totmataro.cat. Una web pensada per a tota la gent de la ciutat i rodalies. Per a aquella gent que es troba visquent fora. Per a aquells que busquen quelcom de la ciutat. Una pàgina web pensada, en definitiva, per “tot Mataró”. Esperem que la pogueu disfrutar.


Recordant els mestres
Una altra cosa positiva de les efemèrides és recordar, perquè la memòria perduri. En el nostre cas ens vénen al cap tota la gent que amb la seva dedicació ha fet possible “El Tot” i ja no hi és. Sobretot els seus dos grans impulsors –Fernando Rodríguez Contreras, editor de la pròpia revista, i Josep Gomà i Carol de la part esportiva–. I també tota la gent que en el seu dia els van envoltar i els van donar un cop de mà. Perquè els que hem vingut després hem començat sempre donant primer aquest cop de mà, com a alumnes, i hem intentat fer les coses el millor possible. Amb idees noves però sense renunciar a l’essència.

25 anys de gràcies.

Tot 25 anys
 
25 anys d'El Tot
Parlem amb el director
Plomes
Història d'El Tot
La imatge d'El Tot
El Tot Esport
El procés
Exposició
Monuments
 
El Tot Mataró
25 anys d'El Tot
9è Concurs de Contes
El Tot Esport
El Tot Granollers
A.C.P.G.
Exposició
Monuments
 
Notícies més populars
Carme Polvillo i Xevi Safont-Tria: “Volem ser l’altaveu del carrer dins l’ajuntament”
Antonio Ruiz: “No volem governar, només volem dignificar la política”
Bassas reconeix errors en el cas del jove trobat mort al seu vehicle
tot Cara a cara: Laterals a la c-32?
Cerca a totmataro.cat
 
Enquesta
De què vols que et parlin els polítics locals?
  
 







9è Concurs de Contes
Visita l'especial 25 anys del Tot Mataró
Visita l'exposició dels 25 anys del Tot Mataró

 

© Copyright El Tot Mataró i Maresme

Pàgina creada amb programari lliure - Realitzat per Zen programari lliure i xarxes

Altres serveis d'El Tot Mataró:

eltot.cat | Eltotesport.com | Mataró Notícies.com | Portalmataró.com | eltotgranollers.com