Dijous, 3 de maig de 2007 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Felip, Sant Juvenal, Santa Estela, Santa Violeta

Tal dia com avui:

1469 - Naixement de Maquiavel

Per reflexionar:

Si no tens la llibertat interior, quina altra llibertat esperes poder tenir? - Artur Graf

Teatre
Medusa és la història d'un viatge guiat per un vaixell blanc, acompanyat de meduses, peixos, sirenes i un mar musical. Una travessia molt especial per la Mediterrània.
 
Videos
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Catalunya
Vaixells i meduses als jardins del TNC
El Teatre Nacional de Catalunya obre, aquesta temporada, un nou espai per al teatre: els jardins. Els encarregats d'inaugurar-lo són els membres d'Artristras, companyia capdavantera de teatre de carrer amb més de 25 anys de trajectòria. Ara, presenten al TNC dos espectacles per als caps de setmana d'aquest mes: Medusa i Pluges d'estiu.
Les escales i els jardins del Teatre Nacional de Catalunya es transformen en un port de mar. És l'espectacle Medusa. La història d'un viatge guiat per un vaixell blanc, acompanyat de meduses, peixos, sirenes i un mar musical. Una travessia molt especial per la Mediterrània. És un espectacle itinerant de la companyia Artristras creat el 1994 i que s'ha representat a més de 10 països de tot el món.

El grup té més de 25 anys d'experiència en teatre al carrer. L'altre funció és Pluges d'Estiu, que gira a l'entorn de la pluja i la natura. En tots dos espectacles que ens ofereix Artristras per aquest maig al TNC, la música en directe, la dansa, la manipulació d'objectes voluminosos i l'element sorpresa es barregen per captivar un públic majoritàriament infantil i juvenil
Publicat 03/05/2007 - 06:00h
 
Vols afegir el teu comentari a la notícia?

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS
laMalla.net