EL SANT JORDI DELS ESCRIPTORS

20 abril, 2007 on 12:44 pm | A Cultura |

                      VAIG COMPARTIR CONVERSA I UNA COPA AMB ELS ESCRIPTORS DE PONENT                

Carta llegida el 20 d’abril de 2007 a  RADIO LLEIDA        Aquest migdia, a la sala d’actes Alfred Perenya de l’IMAC, s’han donat cita tots els escriptors i escriptores de Ponent dins dels actes de celebració de la Diada de Sant Jordi. Sent Lleida Capital de la Cultura Catalana, hem volgut escenificar d’aquesta manera el mínim homenatge que la ciutat li deu als artesans de les lletres.

Malgrat cada any, per aquestes dates, tothom es lamenta dels baixos índex de lectura de llibres, el cert és que sense les dones i els homes que fan els llibres ni la nostra llengua avançaria ni la nostra societat s’aniria permanentment repensant. 

El planter d’escriptors de la nostra ciutat és envejable, tant en quantitat com en qualitat, i constitueix un dels eixos que sustenta el renaixement cultural que viu Lleida, ja que cada llibre fet a Lleida que es llegeix fora és un esglaó més que pugem en la promoció de la nostra identitat.    

No Comments yet »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet