JO VOTARÉ PER CORREU

27 abril, 2007 on 8:59 am | A 27-M |

AQUEST ES L'EQUIP COHERENT I CREIBLE QUE ESQUERRA PRESENTA A LA PAERIA

Volia esperar a fer-ho públic el dia en el qual efectivament votaré, però ahir els serveis informatius de Ràdio Lleida es van assabentar: jo votaré per correu i ja he demanant la documentació per tramitar el meu sufragi. La veritat és que darrere meu, a la cua de Correus, havia un treballador de l’emissora i va sentir el comentari amical que em van fer: “vostè ja té la feina feta i el 27 de maig podrà fer festa”. Evidentment, ni faré festa ni seré fora de Lleida, sinó que votant per correu vull transmetre dos missatges amb força política.

Primer de tot, vull fomentar la participació electoral, dient-li a les persones que tenen previst aprofitar el previsible bon temps del 27 de maig que el vot per correu és tan vàlid com el vot presencial a l’urna i, al damunt, li permet a qualsevol votant gaudir d’un dia veritablement festiu sense renunciar al seu dret a decidir quin nou govern vol a la Paeria.

En segon lloc, vull transmetre la idea que es pot votar valorant la feina feta i no els cants de sirena que tota campanya electoral comporta. Mireu, encara no ha començat la campanya oficial i ja portem promesos dos parcs d’atraccions, no sé quantes xarxes gratuïtes d’Internet, llibres de text de franc, soterrament de línies elèctriques, pavellons i piscines a cada cantonada…

Intentant complir només la meitat de les promeses fetes fins ara, abans que acabi aquest 2007 ja ens hauríem cruspit el pressupost de la Paeria dels propers quatre anys!

Sóc conscient que la ciutadania sap diferenciar entre la promesa fàtua i la proposta fonamentada. També sóc conscient que bona part de la mala imatge dels polítics i la política és conseqüència de la mania de prometre impossibles que generen unes expectatives entre la ciutadania que, una vegada passades les eleccions, només produeixen decepció per l’incompliment.

Votant ara per correu donem un missatge net: voto en funció de la feina feta i no per la subhasta de les nostres il·lusions, voto valorant les transformacions que he pogut viure i no pels suposats canvis que em venen en paper de colors.

Nosaltres, des d’Esquerra, farem una campanya electoral en aquesta línia, és a dir, posant l’accent en la feina que hem realitzat al govern de la Paeria, en el qual hi som només des de setembre de 2003, i aportant aquest balanç com a garantia de compliment de les nostres propostes de ciutat per als propers quatre anys.   

Per aprovar la feina feta, en tant que aval de confiança de la forma de treballar des d’Esquerra per la ciutat, no cal esperar al 27 de maig. Crec que la llei no em permet demanar encara el vot de manera explícita ni al meu propi bloc, així que no ho faré. A bon entenedor…

7 Comentaris »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

  1. Ves per on! Jo també votaré per correu, les meves primeres eleccions a les municipals a Lleida i em trobaré a Eivissa gaudint d’unes desitjades vacances. Avanç residia a Tèrmens on espero torni a guanyar el meu amic Fra (Francesc Sangrà per vosaltres, espero no us molesti que el promocioni, també li desitjo sort al Josep Mª Ros, si es que no vol fer pinya un altre cop amb els de dretes).
    I estic absolutament d’acord que s’ha de triar al candidat que ha demostrat amb menys temps que és pot treballar molt dur per Lleida. Obviament no m’estic referint a tú per descontat, però, el que tenim amb comú les esquerres és que ens agrada treballar per la població enlloc de enlluernar-los venent-los hi montatges peliculeros de que canviar ès sinònim de vestir un trage de mil dolars, jo d’això en dic aparentar el que no se és i viure obcesionat amb ser més que ningú, tradueixo: treballar tant sols per un mateix i la resta que se f… espabilin… això els partits d’esquerres no ho tenim, per molt que als meus ens tractin de pijos.

    Comentari per Necro — 28 abril 28edissabte 2007 #

  2. És una bona iniciativa! Per si de cas jo aniré a votar-te el mateix 27 de maig, ja que no tinc gaire confiança en Correus, però entenc que li estàs guanyant la mà als altres dos candidats amb idees com aquesta, que demostren que tens un projecte de ciutat i un missatgen polític que va molt més enllà de les simples promeses.

    Comentari per Oleguer — 28 abril 28edissabte 2007 #

  3. Ets molt original i també ho faré. Igualment espero poder felicitar-te a la seu d’ERC la nit del 27 de maig.

    Comentari per Marta — 28 abril 28edissabte 2007 #

  4. A la Rivadulla no li ha fet cap gràcia la teva proposta. Vigila, que els d’ICV se les gasten fortes i us han posat en l’objectiu de les seves crítiques. De fet no us ha de sorprendre, ja que durant vuit anys ni Pané ni Siurana no van voler governar amb ERC, i suposo que ara aspiren a tornar a partir-se el pastís ells solets. M’ho penso i igual també voto per correu.

    Comentari per Nico — 29 abril 29ediumenge 2007 #

  5. Si Rivadulla no es vol afegir és perquè no ho tè tant clar que la seva formació hagi treballat tant per la ciutat. Aquesta inseguretat afebleix molt la seva candidatura. No és qüestió de quantitat, és de qualitat. Per poques regiduries que es disponsin, si el grup s’ha empreat al màxim, ja dona l’idea que amb el candidat i el partit que representa Lleida millorarà per tots.
    No com els que ploren a la Dipu… que no han fet res i acusen a les forces d’esquerres que li manllevem els candidats… “Ah, se siente!” perquè no van treballar per conservar-los, enlloc de dedicar-se a promocionar al “candidat”?…

    Comentari per Necro — 1 maig 01edimarts 2007 #

  6. I parlarà del Roser? o aquest edifici històric no és de la ciutat? NO AL PARADOR!

    Comentari per ansca — 1 maig 01edimarts 2007 #

  7. Je, je, je amb la Rivadulla. Últimament sembla estar obsesionada amb ERC: que si el vot per correu, que si els mercadets, que si la mesquita… Potser que es mirin una mica més a ells mateixos, les seves multes per baixar les escombreries, la matança indiscriminada d’arbres o les trampes que van fer l’any passat en la matriculació de les escoles bressol.

    Comentari per Oleguer — 1 maig 01edimarts 2007 #

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet