ALFÉS NO HA DE PERDRE L’AVIACIÓ ESPORTIVA

28 abril, 2007 on 3:41 pm | A 27-M |

         AQUEST MATI HE COMPARTIT UNA BONA ESTONA AMB ELS MEMBRES DE L'AERICLUB

Els membres del Reial Aeri Club d’Alfés m’han convidat a compartir amb ells un generós esmorzar i un intens col·loqui sobre el futur d’Alfés. Davant d’ells he defensat mantenir i fomentar els usos esportius a l’actual aeròdrom d’Alfés una vegada entri en funcionament l’aeroport de Lleida-Alguaire, i per aquesta raó m’he compromès a impulsar els tràmits que permetin fer efectiu el Pla de Millora d’Alfés en el qual treballa la Generalitat de Catalunya.

A la trobada m’ha acompanyat l’amic i company Carmel Mòdol, diputat al Parlament de Catalunya per Esquerra, i junts veiem que Alguaire ha d’acollir un aeroport comercial de passatgers i mercaderies, que ja està en fase de licitació, i Alfés ha de mantenir l’aeròdrom destinat a l’aviació esportiva.

La intensitat del tràfic aeri comercial pot ser incompatible amb l’aviació esportiva en un mateix lloc, però el manteniment de l’aeròdrom a Alfés sí que pot ser compatible amb la protecció de l’espai natural que l’acull des de fa més de 75 anys.

El futur govern de la Paeria, del qual formarà part decisiva Esquerra, donarà suport al projecte de millora de les instal·lacions de l’aeròdrom que contemplin una ampliació sostenible dels edificis i un tractament de la pista d’aterratge que la faci competitiva sense necessitat d’asfaltar-la, al temps que sigui compatible amb un hipotètic centre d’interpretació de les zones estepàries.

L’èxit de l’aeroport de Lleida-Alguaire generarà a mig termini noves oportunitats per a la pràctica de l’aviació esportiva que beneficiaran el conjunt de la ciutat de Lleida, i no les podem deixar passar.

I una anècdota final: mireu la matrícula d’aquesta avioneta. Sort que el meu equip de campanya el formen persones serioses, perquè sinó… (je, je, je…):

                                 QUE CONSTI QUE NO TENIM UNA AVIONETA DE CAMPANYA!

No Comments yet »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet