ENS HEM COMENÇAT A MOURE!

21 gener, 2007 on 12:39 pm | A Ciutat de Lleida |

          MILITANTS, SIMPATITZANTS I MEMBRES DEL GRUP MUNICIPAL, DEBATENT EL PROGRAMA ELECTORAL

Més de setanta militants i simpatitzants d’Esquerra de la ciutat de Lleida en hem reunit aquest cap de setmana en una jornada de treball per tal de definir les línies i accions prioritàries del programa electoral que la candidatura d’Esquerra presentarem a les eleccions municipals del proper mes de maig. Aquesta jornada marca el començament d’un intens pla de treball amb el qual s’activa una Xarxa de Voluntaris que donaran suport a la candidatura a la Paeria al llarg dels propers mesos. Des d’aquí vull agraïr molt especialment als companys Juli Otal i Josep Maria Farreny la feina que ha fet possible l’alt nivell de resposta de la militància i la qualitat del debat.

Esquerra presentarà a la Paeria de Lleida un programa articulat en quatre grans eixos d’actuació: les polítiques d’Espai Públic, les accions de Promoció de la Ciutat, les propostes de Cohesió Social i Ciutadania i les actuacions en matèria de Civisme i Comunitat. Aquests quatre eixos representen les polítiques transversals que necessita la ciutadania de Lleida, superant així els estrets marges que ofereixen les simples propostes per regidories concretes. 

Del procés de debat participatiu de la jornada han sorgit propostes concretes en matèria de promoció de l’habitatge, potenciació dels serveis a l’Horta, millora del transport públic i del trànsit a la ciutat, i l’impuls dels elements culturals i de patrimoni que singularitzen la ciutat de Lleida de cara a l’exterior. 

L’alt nivell de concreció de les propostes fa que Esquerra no presenti un simple programa electoral, sinó un autèntic programa de govern que sintonitzi amb les veritables preocupacions i aspiracions de la ciutadania de Lleida. 

Un altre dels aspectes de la jornada de treball és l’elevat índex de resposta de la militància i la seva capacitat per a estar ja plenament activats, un factor que és una garantia per fer realitat els auguris dels bons resultats per a Esquerra a la ciutat de Lleida que tots palpem al carrer.          

    

 

No Comments yet »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet