LA CONSOLIDACIÓ D’UN EQUIP REFORÇAT AMB EXPERIÈNCIA

25 gener, 2007 on 2:22 pm | A Ciutat de Lleida |

     ELS PRIMERS CANDIDATS DE LA LLISTA D'ESQUERRA A LLEIDA

Després que ahir, dimecres, l’assemblea de militants d’Esquerra a la ciutat de Lleida ratifiqués amb un 90% dels vots la proposta de la llista que presentarem a les eleccions a la Paeria del proper mes de maig, aquest migdia ens hem donat a conèixer davant els mitjans de comunicació. La principal característica que defineix la candidatura d’Esquerra per a les eleccions de maig de 2007 a la Paeria és la de presentar un equip consolidat, amb experiència de govern i una alta valoració ciutadana respecte de la feina feta. No és una llista electoral, és un equip de govern. 

Xavier Sàez, Xavier Aluja i Montse Bergés tornem a ocupar els tres primers llocs de la candidatura, al igual que ho van fer als comicis de 2003, però aquesta vegada ens presentem davant la ciutadania amb la feina feta des del govern com aval, després d’haver dirigit, des de setembre de 2003, la tinença d’alcaldia de Cultura, Esports i Drets Civils, la regidoria de Cultura, l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), la regidoria de Drets Civils, Cooperació i Immigració i la regidoria de Comerç, Consum i Turisme, que inclou l’Institut Municipal de Mercats i Turisme de Lleida. 

Aquestes tres noms restem reforçats amb la incorporació de dos nous noms en els llocs quart i cinquè, Francesc Mitjans i Marta Marín, ambdós amb gran experiència municipal a sumar a la dels tres actuals regidors d’Esquerra a la Paeria. Mitjans, actual diputat provincial pel partit judicial de Balaguer, té un alt grau de coneixement del món municipalista, ja que ha estat regidor de la població de Bellvís i conseller comarcal al Pla d’Urgell. Marín, per la seva banda, és l’actual directora de l’Auditori Municipal Enric Granados i forma part de l’equip directiu que ha posat en marxa l’IMAC. El sisè lloc l’ocupa el representant de les JERC, Jordi Castells, un jove que ha anat consolidant experiència política en la vida interna de les JERC i la Secció Local d’Esquerra a la ciutat de Lleida.  Dues són les raons fonamentals per les quals Esquerra aposta a Lleida per la consolidació d’un equip humà:     

  1. La positiva tasca de govern realitzada pels dos regidors i la regidora al front de les seves responsabilitats municipals, que es tradueixen en una alta valoració per part de la ciutadania, els col·lectius i les entitats que de manera més directa han rebut les conseqüències positives de les decisions preses des de les àrees de govern corresponent als regidors d’Esquerra.     
         

     

     

  2. La voluntat de donar continuïtat a un projecte en comú entre el Grup Municipal i la Secció Local d’Esquerra que es va iniciar al maig de 2003 i que transcendeix els límits d’un únic mandat municipal, tal i com auguren els estudis preelectorals realitzats a la ciutat de Lleida i que garanteixen la continuïtat dels representants d’Esquerra al govern municipal que es constitueixi al maig de 2007.

Aquesta aposta per la consolidació d’un equip humà contrastarà amb el forçat discurs de la renovació que en faran la resta de formacions polítiques. Més enllà de la valoració de les persones, el cert és que d’altres formacions han de recórrer al discurs de la renovació de les seves candidatures per fer front la necessitat de modificar els seus equips com a conseqüència dels equilibris interns de partit, de les herències que tenen i dels fracassos que acumulen i no en funció de donar respostes les necessitats de la ciutadania. 

Esquerra a la ciutat de Lleida, que ni té herències que desterrar ni fracassos que rectificar, es compromet a que l’equip humà que ha funcionat de manera satisfactòria respecte de donar resposta a les necessitats de la ciutadania mantingui i ampliï el seu compromís cívic i polític amb la ciutat.       

 

2 Comentaris »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

  1. Això és la consolidació de l’equip del Ros i del PSOE. Un vot a Sáez no es res més que fer alcalde a Ros i President de la DIputació al Sr. Aguilà.

    L’equidistància ja no cola. La submissió al PSOE si. Com a ex-votant d’ERC (ara,Esquerra i en el futur Izquierda, en funció dels interessos de Pepe Montilla).

    Votar Esquerra no es res més que votar tripartit. Si sumen governen. Està clar.

    El programa electoral de Sáez podria resumir-se en dos punts:
    1- Tripartits i aillar CiU
    2- Llegir-se el programa electoral del PSOE-PSC de cap a peus.

    Carod i Puigcercós, mentre no deixeu l’executiva d’Esquerra i doneu pas a gent com en carretero, no us tornaré a votar mai més.

    El que ara dieu: “dret de secessió”, es palla. Només es farà el que digui el vostre pare el PSOE. No sou res més que els seus escolanets. Sou com ICV que per voler estar tant submissa al PSOE no creix.

    Comentari per edu — 26 gener 26edivendres 2007 #

  2. Que el millor per Lleida sigui la vostra fita, de debò us desitjo molt bons resultats i força suport dels vostres, militants i simpatitzants.
    P.D.: Això si, que triin als meus per treballar per Lleida.

    Comentari per Necro — 27 gener 27edissabte 2007 #

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet