GAVÍN ESTÉN LA POR PER LA CIUTAT

18 novembre, 2005 on 6:07 pm | A Paeria |

Dimarts passat vam viure, al saló de plens de la Paeria, un nou acte de la trista comèdia que el candidat de CiU a l’alcaldia ha decidit posar en marxa a la ciutat de Lleida: sota el lema vell del “tot s’hi val”, el senyor Gavín ha decidit estendre la por entre la ciutadania afirmant que Lleida és una ciutat insegura presa del vandalisme. És cert que a Lleida es produeixen petits incidents incívics, però no existeix un clima de por generalitzada ni bandes que atemoreixen la població. El senyor Gavín menteix deliberadament i es situa en posicions difícilment assumibles per persones amb sentit democràtic.

Treballar en benefici de la convivència i la cohesió social és el que intentem fer des de les administracions. Encendre focs a la ciutat per desgastar el govern és el que fa una oposició sense arguments ni idees. El senyor Gavín va tenir el debat que volia, ara és hora que Convergència i Unió reflexioni i busqui un polític amb un sentit més responsable i sincer de la ciutat de Lleida. 

No Comments yet »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet