ENS REUNIM AMB MÉS DE MIL PERSONES

19 abril, 2007 on 11:05 am | A 27-M |

          ELS SIS PRIMERS CANDIDATS D'ESQUERRA JA HO SOM OFICIALMENT   

Ahir vam formalitzar davant la Junta Electoral de Lleida la presentació oficial de la candidatura d’Esquerra que encapçalo per als comicis de la Paeria del proper 27 de maig. La candidatura, integrada per 15 dones i 15 homes, té una mitjana d’edat que no supera els 43 anys i està integrada, en els tres primers llocs, pels actuals regidors d’Esquerra a la Paeria, Montse Bergés, Xavier Aluja i jo mateix. 

 L’ampliació d’aquest equip amb experiència de govern a la ciutat la fem amb persones d’alt coneixement del món local, com Francesc Mitjans que a l’actualitat és diputat provincial i Marta Marín, actual directora de l’Auditori Enric Granados i membre de l’equip directiu de l’IMAC. El sisè lloc l’ocupa el portaveu de les JERC a Lleida, Jordi Castells. 

En arribar als jutjats vam comprovar que érem la tercera llista oficial a la ciutat, ja que d’altres dues formacions d’extrema dreta ja havien presentat els papers, però sí que hem estat els primers dels cinc partits polítics que tenim representació a la Paeria. És una prova més de que estem fent la feina ben feta, planificada des de fa temps i sense mirar de reüll permanentment el que fan els altres per a veure què fem nosaltres. 

En aquest sentit, la candidatura d’Esquerra a la ciutat de Lleida no arriba a la campanya electoral amb les mans buides, ja que al llarg llistat de realitzacions efectives al govern municipal, hem de sumar la campanya de proximitat que la major part dels integrants de la llista estem duent a terme des del passat mes de desembre. 

L’objectiu d’Esquerra amb aquesta campanya de proximitat és arribar a la campanya electoral després d’haver parlat amb més de 1.000 persones de manera directa. Les trobades, que han tingut i mantindran diferents formats i sempre dins de la discreció que garanteix a les persones convocades poder expressar les seves idees i inquietuds amb total sinceritat, han permès comprovar l’alt grau de credibilitat que entre la ciutadania tenen les propostes de govern d’Esquerra a la Paeria, basades en el reconeixement ciutadà a que la feina duta a terme pels regidors i la regidora d’Esquerra s’ha basat en un rigor contrastable, en una capacitat d’imaginació abans desconeguda, en una força innovadora que ha trencat anys de monolitisme polític i amb una decidida aposta per la identitat nacional que en anys anteriors es trobava a faltar. 

Fruit d’aquesta campanya de proximitat, presentarem a la Paeria un programa d’acció de govern, més que un programa electoral, que es fonamenta en quatre eixos bàsics: cohesió, civisme, identitat i sostenibilitat, que impregnaran les propostes que es realitzin per governar Lleida a partir del 27 de maig de 2007.               

    

No Comments yet »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet