UN NOU IMPULS PEL NO

12 juny, 2006 on 8:00 pm | A Estatut de Catalunya |

                         IBARRA VOTA QUE SI

A partir d’avui, totes les llars de la ciutat de Lleida rebran una carta meva en la qual demano una reflexió en favor del vot en contra a l’estatutet retallat a la Moncloa, ja que també tindrà efectes sobre les polítiques municipals. Els ajuntaments, com el de Lleida, continuarem afrontant serveis que els correspondria a d’altres administracions, i ho continuarem fent sense garanties de millorar el finançament. Aquí us penjo una còpia de la carta. (Per cert, cliqueu sobre la imatge per comprovar els arguments d’Ibarra per votar en contra de Catalunya)

Benvolguts i benvolgudes veïns i veïnes,                       

El proper 18 de juny estem citats a donar el nostre parer sobre la proposta de nou Estatut, i des d’Esquerra Republicana de Catalunya us volem encoratjar a votar clarament que NO un text que es queda curt en les necessitats d’autogovern de la nostra nació per al segle XXI i que NO facilita les eines financeres que requerim per tal de desenvolupar les polítiques socials que la ciutadania ens reclama a totes les instàncies de govern.

Aquestes retallades a les aspiracions i les necessitats ciutadanes també afectaran les polítiques i la gestió més propera, la municipal. Cada vegada amb més força, la Paeria ha de fer front necessitats en matèria social a les quals d’altres administracions competents NO responen amb les dotacions pressupostàries més adients. La responsabilitat cap a la ciutadania obliga els administradors municipals a assumir aquests serveis fent un esforç extrapressupostari que la proposta de nou Estatut NO millora.

En base a aquests arguments, la nostra proposta és d’una decidida aposta pel futur de Catalunya que passa per fer guanyar el NO a les urnes el proper 18 de juny i, immediatament després i des de la força del recolzament popular, obrir un procés negociador amb l’Estat que posi punt i final a l’espoli fiscal que patim i la mala imatge que de portes enfora ens dóna el fet d’haver d’estar permanentment demanant recursos a Madrid per cobrir les necessitats de la ciutadania de Catalunya.

Confio en que us vulgueu sumar a aquesta nova aposta per Lleida i Catalunya.

Atentament,
                                                 
Xavier Sàez i Bellobí,
Portaveu del Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Lleida

No Comments yet »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet