CALMA DAVANT LA CRISPACIÓ

13 novembre, 2006 on 12:57 pm | A Política General |

Haurem d’esperar a que els dirigents de Convergència i Unió puguin digerir la formació del nou Govern de l’Entesa Nacional pel Progrés per tal que el país torni a la normalitat. És una paradoxa, però sembla ser que a la coalició nacionalista de dretes han optat per les tàctiques guerrilleres del vell estalinisme abans que fer autocrítica i posar-se a treballar de debò. 

Ja sabem que al nou Govern de Catalunya no se li donarà ni un sol dia de gràcia, l’oposició està en el seu dret, tot i que em permeto discrepar sobre les formes que estan utilitzant.

En res es beneficia el país encenent focs a tort i dret, repetint la mentida que han estat descabalats del poder o promovent recollides de signatures com la que el PP va fer en contra de Catalunya. A CiU li suposàvem un altre tarannà democràtic. 

En tot cas, la majoria parlamentària i social que dóna suport el nou Govern de Catalunya ha de mostrar calma davant la provocació i rigor en la gestió del benestar de la ciutadania.

En aquest sentit, la gent d’Esquerra ens comprometem a governar sense rancúnies i amb l’únic objectiu de cercar la màxima qualitat de vida dels catalans com a element que impulsa la nostra identitat nacional.      

   

No Comments yet »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet