EL CASTELLÀ DE ZAPATER

23 febrer, 2007 on 6:20 pm | A Ciutat de Lleida |

Carta llegida el 23 de febrer de 2007 a  RADIO LLEIDA  Més preocupat per la seva subsistència que pensant en els interessos de la ciutadania de Lleida, el nou candidat del PP a la Paeria ha decidit ubicar en el centre de la seva acció les polítiques de confrontació, generant problemes on fins ara existeix un gran consens general: l’ús de la llengua catalana.

Els nous dirigents del PP, que són nous però pertanyen a generacions ancorades al passat, volen traslladar a la nostra ciutat una guerra de la llengua que no té cap sentit en una societat on el castellà no està ni molt menys amenaçat. Reclamen que la Paeria sigui bilingüe, és a dir que es redueixi l’ús del català com a llengua natural de la principal institució ciutadana. 

No han tingut prou amb les campanyes anti-catalanes impulsades fora del Principat, que ara creuen que quatre vots justifiquen obrir ferides en una societat que té el català com a eina d’integració i acceptació, perquè aquí, qui parla català ja és dels nostres.     

 

1 Comentari »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

  1. No entenc l’obsessió d’alguns polítics per generar problemes on no hi són.

    Comentari per Jose — 23 febrer 23edivendres 2007 #

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet