BONES VACANCES

6 agost, 2006 on 10:56 am | A Uncategorized |

Descansarem el que resta de mes d’agost, que ha estat una temporada molt intensa. Recarregarem les bateries i ens tornarem a trobar al setembre. Que tingueu unes bones vacances d’estiu.

4 Comentaris »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

  1. Sàez: qui va filtrar la reunió d’en Carod amb ETA?
    HI ha gent que diu moltes coses…

    Comentari per Giputxi — 18 agost 18edivendres 2006 #

  2. ERC tornarà a investir un nou alcalde socialista en una setmana i, el juny de 2007 a Barcelona. No convé un canvi a Barcelona després de 27 anys de PSOE-PSC a l’Ajuntament manant i manant i canviant d’alcaldes a mig mandat per elecció partidista del PSOE-PSC?

    Abans de votar a Porbatella, Carod (però en realitat el candidat a Conseller en cap es Puigcercós) i Joan Ridao (2008) em llegiré el programa del PSOE de cap a peus, ja que sempre pacteu amb els mateixos espanyols.

    L’equidistància d’ERC ens la creurem quan doneu el sorpaso que va donar quan no vau voler pactar amb els catalans de CiU, però si amb els espanyolistes del PSOE i IU, tant a l’Ajuntament, a la Generalitat i a Madrid.

    Votar ERC implica més PSOE.
    Els pròxims lemes electorals podrien ser sortir el candidat d’ERC amb una rosa i dient: “Ara toca PSOE, més PSOE, més Espanya”. O bé: “Més Montilla, més PSOE”. En el fons fareu president de la generalitat a un senyor que xapurreja el català i que no té idea del que es catalunya més enllà de l’àrea metropolitana (sobretot, més enllà del Baix Llobregat).

    De moment ja teniu 6 vots menys de la meva família. Amb el meu vot no fareu un altre espanyolista alcalde/president. Votarem a CiU. Almenys defensarà els colors de catalunya i no la bandera d’espanya.

    Comentari per Casares — 31 agost 31edijous 2006 #

  3. Només voldria recordar a “Casares” que va ser CIU qui va pactar un Estatut de mínims amb el PSOE i no sabem a canvi de què.

    Comentari per M.Àngels — 5 setembre 05edimarts 2006 #

  4. I jo recordar també a “Casares” que va ser Ciu qui va pactar amb la dreta més rància, i que si fòs per ella a Catalunya ni tant sols es parlaria el català, osigui amb la dreta del PP. Ah! Pel cert, també s’han canviat alcaldes de CIU a dit, potser que ens informem primer el que fan els de casa que ens agrada criticar molt el que fan els altres, eh?. I pel cert, també va ser CIU qui va vetar a l’epoca el grup parlamentari propi del PSC allà a Madrid, que potser els hi feia por que agafesin força i lluitesin més pel pople de Catalunya i no pels “pijos” de Catalunya com sols ho fan ells?…El seu particular “Segadors” seria:
    A cop de xec
    a cop de xec
    defençors de la pela
    a cop de xec

    Comentari per Necro — 17 setembre 17ediumenge 2006 #

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet