HEM FET ELS 40.000

25 febrer, 2007 on 10:09 am | A Uncategorized |

Només un ràpid comentari per felicitar totes les persones, amics i amigues per suposat, que heu fet possible que des d’ahir dissabte superem ja la barrera de les 40.000 visites a aquests bloc. La veritat és que ha estat un any molt intens, en el qual hem aprés moltes coses, i que m’ha servit també per explorar una forma diferent i molt directa de comunicar amb la gent. Últimament han aparegut comentaris sobre el fet que en aquest bloc ja només apareixien els article d’opinió que regularment publico als tres diaris de Lleida. És cert, la intensa activitat de preparació de la candidatura a les eleccions del 27 de maig ens deixa molt poc temps propi a tots els membres de l’equip de Municipals.

En canvi, he pogut gaudir de la reacció directa de vosaltres davant dels escrits, cosa que només amb els diaris no acostuma a passar. I aquesta crec que ha estat la millor de les coses que m’admira del món de la blocosfera: no és important el que jo digui, sinó com vosaltres, ja sigui a través dels comentaris o de correus electrònics, reaccioneu, em comuniqueu els vostres parers i enriquiu el coneixement de la “res pública”. Només a tall d’informació, aquí us deixo les quatre xifres que parlen de com està anant el bloc. Moltes gràcies per fer possible aquesta experiència: 

S’han rebut un total de 40.113 visites, el que fa una mitjana diària de 105 visites, i s’han visitat un total de 148.309 pàgines del propi bloc. Els documents més descarregats pels visitants han estat el text de l’Estatut de Catalunya aprovat al Parlament el 30 de novembre de 2005, la meva intervenció davant els Amics de la Seu Vella per explicar el projecte de Capital de la Cultura Catalana 2007, i els diferents butlletins d’informació municipal adreçat als militants d’Esquerra a Lleida.

En els darrers mesos, l’activitat registrada al bloc s’ha anat incrementant de manera netament sostinguda: Des de l’1 de gener s’han registrat 9.793 visites, amb una mitjana de 178 visites al dia, i s’han visitat 25.815 pàgines, 470 al dia en sessions que, de mitjana, superen les tres pàgines consultades per visitant. En aquests dos darrers mesos, els documents disponibles al bloc que més s’han descarregat són la candidatura d’Esquerra a la Paeria, el text de la meva conferència a l’Ateneu Popular de Ponent i la declaració de Lleida Capital de la Cultura Catalana 2007.  

2 Comentaris »

RSS sindicació de comentaris en aquesta entrada. TrackBack URI

  1. Certament, vau innovar i us felicito. Però m’agradaria una mica més d’activitat, tant per part teva com de la gent que us seguim.

    Comentari per Oleguer — 26 febrer 26edilluns 2007 #

  2. La meva sincera enorabona, i amb una cosa estem d’acord amb Oleguer, bé, no del tot, jo comprenc que et limitis ara per ara a publicar sols els articles que surten als diaris, perquè soc conscient que la teva feina és practicament de pensar, i per molt que s’enfoti la gent que no ho entenen, això esgota massa, requereix molta dedicació tot el que està sota el teu càrrec (no són floretes, és empatia), i estem d’acord amb Oleguer que els simpatitzants o persones respetuoses amb els altres parers haurien de dir la seva per fer aquest civerspai més interactiu.
    Que no decaigui el blog mai.

    Comentari per Necro — 2 març 02edivendres 2007 #

Deixeu un comentari

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Powered by Semic Internet