Dilluns, 14 de maig de 2007 

Correu

Almanac

Avui és:

Sant Maties, Santa Albada, Santa Gemma

Tal dia com avui:

1948 - Declaració d'independència de l'Estat d'Israel.

Per reflexionar:

Parlem molt poc, excepte quan la vanitat ens fa parlar. - François de la Rochefoucauld

Bitsel·lània
 
Notícies relacionades
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Neix SICOMTV, un canal on-line especialitzat en solidaritat i cooperació
Montse Huguet (laMalla.net)
L'Associació Solidaritat i Comunicació (SICOM) ha creat aquest un nou canal ubicat a la seva pàgina web on s' hi poden trobar reportatges sobre les activitats de les associacions solidàries i humanitàries catalanes, tant a casa nostra com en els països del Sud on actuen.
Aquest canal neix amb l'objectiu de promoure la cooperació al desenvolupament i la solidaritat internacional amb el Tercer Món."SICOMTV és un pas més a les pàgines web que totes les ONG's vam crear fa uns sis o set anys en les que només podies trobar-hi text i àudio. Internet ha anat evolucionant i ara és molt més fàcil penjar-hi vídeos i aquesta situació ens ha animat a crear aquest nou canal on penjar-hi reportatges d' uns cinc minuts de durada", explica Siscu Baiges, president de SICOM.

SICOMTV renovarà periòdicament les editorials i reflexions que aportin persones destacades del món solidari català."El nostre compromís és penjar un reportatge setmanal a SICOMTV, així com també l' opinió d' una personalitat de l' àmbit de la solidaritat i de la cooperació. Ara tenim 15 vídeos penjats i hem fet més del què ens havíem compromès perquè estem molt il.lusionats amb la iniciativa. La continuïtat demostrarà l' eficàcia d' aquest nou canal", segons Baiges.

SICOMTV posa aquesta plataforma a disposició d'aquelles associacions que disposin de vídeos que vulguin divulgar. També compta amb un sistema de bànners per recollir el màxim nombre possible d'iniciatives, jornades i convocatòries organitzades per aquestes entitats.
Publicat 14/05/2007 - 11:36h
 
Vols afegir el teu comentari a la notícia?

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
Molt be
Anònim - 14/05/2007 13:07
Opinions de la notícia: (1)Més opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.
Esborrar
Nom:



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS
laMalla.net